05 / 05 / 2024

Arhavi sahil dolu alanı kimin

Arhavi sahil dolu alanı kimin

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

DKY Sahil Kartal fiyat!

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Arhavi-Hopa eski tüneli güçlendiriliyor!

Karadeniz Sahil Yolunun Arhavi – Hopa kısmının eski bağlantı yolu olan ve Doğu Karadeniz’in en eski tünellerinden olan tünelde çalışmalar hızla devam ediyor.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Arhavi Sahil Projesi Spor Kompleksi çalışmaları tam gaz!

İlçede sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi bugün açılıyor!

Geçtiğimiz ay sahil dolgu alanında yapımına başlanan ve yoğun çalışmalar sonucunda Arhavi'ye kazandırılan Halı Saha ve Spor Tesisi resmi törenle açılıyor. Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen açılış töreni için hazırlıklar sürüyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda son durum!

Arhavi sahil dolgu alanında yapımı devam eden halı saha inşaatında ilerleme kaydediliyor. Bir yandan hali saha zemini için alt yapı çalışmaları devam ederken, diğer yandan da idari binanın inşası için de çalışmalar sürdürülüyor.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde son durum ne?

MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatındaki çalışmaları gezen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapımı süren çalışmalar üzerine incelemelerde bulundu.

Arhavi sahilindeki halı saha 2 ay içerisinde tamam!

Arhavi Sahil dolgu alanında devam eden halı saha inşaatı sürüyor. Spor alanında ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, özellikle sporseverlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Arhavi Spor Kompleksi'nde çalışmalar başladı!

Arhavi sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmasına başlandı, proje, özellikle gençlerin ve spor sevgisini içerisinde taşıyan tüm vatandaşların takdirini topluyor.

Arhavi Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Yapımına başlanan ve ilçenin en önemli projeleri arasında yerini alan Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi ilçe halkının hizmetine sunulmak üzere tüm hızıyla yürütülmeye devam ediyor. Proje kapsamında yeni bir projeye daha start verilmiş oldu...

Arhavi sahil dolu alanı kimin Haberi

Arhavi sahil dolu alanı kimin


Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanımına ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.


Bayraktutan önergesinde "Artvin İli Arhavi İlçesinde Karadeniz duble yolu için deniz neticesinde Arhavi sahilinde 100 dönümlük arazi oluşmuştur." diyerek 3 soru sordu.


Bayraktutan'ın soruları

1- Artvin ili Arhavi İlçesi deniz dolgusu olarak tabir edilen alanın kullanım alanı kime aittir? Belediye’ye mi aittir yoksa özel idareye mi? Kullanım alanı hangi kuruma aittir?


2- Arhavi sahil dolgusundaki boş arazide bir yapılaşma veya her hangi bir çalışma yapılmış mıdır? Kanuni koşullar gözetilerek yapılan çalışmaları açıklar mısınız?


3- Kıyı kanuni çerçevesinde Arhavi sahil dolgusunda nasıl bir yapılaşma yapılması zorunluluğu vardır? Bu durumu ihlal eden, kişi veya kuruluş bugün tarihi ile var mıdır? Var ise Bakanlığınız bu...