03 / 05 / 2024

arhavi spor alanları

arhavi spor alanları

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Arhavi Spor Kompleksi şekilleniyor!

Artvin Arhavi'de hayata geçirilen spor kompleksinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Engelli vatandaşlara özel spor alanları meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Engelli vatandaşlara özel spor olanağı tanınmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Yücel Çelikbilek: Spor alanları artırılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Menderes Belediyesi yeni spor alanları kazandırıyor!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde çalışmalar hızla sürüyor.

İzmir Belediyesi spor alanlarını yeniliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin spor motivasyonunu artırmak için spor alanlarını renklendiriyor. Büyükşehir Belediyesi, kentin spor sahalarında iyileştirme çalışmaları yapıyor. Yetkililer, vatandaşların motivasyonlarının arttığını söyledi.

Arhavi Spor Kompleksi'nde çalışmalar başladı!

Arhavi sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmasına başlandı, proje, özellikle gençlerin ve spor sevgisini içerisinde taşıyan tüm vatandaşların takdirini topluyor.

arhavi spor alanları Haberi

arhavi spor alanları


Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.  Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.


Bölgede bir yandan teniz kortlarının zemin çalışmaları devam ederken, diğer taraftan futbol halı sahası, tenis kortları ve plaj voleybolu sahalarının tribün inşa çalışmaları planlandığı gibi yürütülmeye devam ediyor. Son olarak tribün koltuk montaj çalışmalarının yürütüldüğü bölge spor alanlarıyla şimdiden göz kamaştırıyor.  Sahaların birbirine paralel olarak projelendirilmesi tribünlerin de ortak kullanım sağlaması açısından hem kolaylık hem de kompakt ve şık bir görünüm kazandırıyor.


Arhavi...