03 / 05 / 2024

arhavi spor kompleksleri

arhavi spor kompleksleri

Yapımına başlanan ve ilçenin en önemli projeleri arasında yerini alan Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi ilçe halkının hizmetine sunulmak üzere tüm hızıyla yürütülmeye devam ediyor. Proje kapsamında yeni bir projeye daha start verilmiş oldu...

Arhavi Kapalı Spor Salonu yenileniyor!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı olan Arhavi Kapalı Spor Salonunda tadilat çalışmaları başladı.

Arhavi Spor Kompleksi şekilleniyor!

Artvin Arhavi'de hayata geçirilen spor kompleksinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

WAW Holding'ten Kırıkkale’ye 288 milyon liralık konut projesi!

Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık yatırım inşa ediliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Arhavi Gençlik Merkezi'nde çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında son durum!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Arhavi Gençlik Merkezi yaza tamam!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Arhavi Sahil Projesi Spor Kompleksi çalışmaları tam gaz!

İlçede sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi bugün açılıyor!

Geçtiğimiz ay sahil dolgu alanında yapımına başlanan ve yoğun çalışmalar sonucunda Arhavi'ye kazandırılan Halı Saha ve Spor Tesisi resmi törenle açılıyor. Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen açılış töreni için hazırlıklar sürüyor.

arhavi spor kompleksleri Haberi

arhavi spor kompleksleri


Yapımına başlanan ve ilçenin en önemli projeleri arasında yerini alan Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi ilçe halkının hizmetine sunulmak üzere tüm hızıyla yürütülmeye devam ediyor. Proje kapsamında yeni bir projeye daha start verilmiş oldu. MNG Holding ile Arhavi Belediyesi’nin iş makinelerinin ortaklaşa sürdürdükleri spor kompleksi inşaatı çalışması ile halı saha, tenis kortları ve açık spor alanları görsel açıdan da bölgeye değer katacak.


Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, spor kompleksinin yapılacağı yer olan sahil dolgu alanına giderek çalışmaları bizzat yerinden takip etti. Yapımına başlanan halı saha, hemen ardından tenis kortları ve açık spor alanları ile ilçede spor alanında çok önemli bir eksikliğin giderileceğini ifade eden Başkan Hekimoğlu, “Sahil dolgu alanı çocuk oyun parkı, yürüyüş ve bisiklet yolu, yeşil alanları, dinlenme ve...