04 / 05 / 2024

Arhavi yol yenileme

Arhavi yol yenileme

Arhavi’nin önemli ve bir o kadar da güzel mahallelerinden biri olan Kale Mahallesi’nde hizmetler devam ediyor. Bir süredir yapılan çalışmalar neticesinde yol betonlaması için ihale yapıldı. Bölgede önümüzdeki günlerde betonlama çalışmaları başlayacak.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Artvin Arhavi'de yüksek kat tepkisi!

Artvin'in Arhavi ilçesinde Danıştay tarafından iptal edilen yüksek katlı binalara izin veren 'İmar Planı' yeniden hazırlandı. 7 kata kadar bina yapımı izni tepkilere yol açtı.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Arhavi İnönü Bulvarı yenilendi!

Artvin Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda kilit taşı yenileme çalışmaları sonlandırılıyor.

Arhavi yol yenileme Haberi

Arhavi yol yenileme


Arhavi’nin önemli ve bir o kadar da güzel mahallelerinden biri olan Kale Mahallesi’nde hizmetler devam ediyor. Bir süredir yapılan çalışmalar neticesinde yol betonlaması için ihale yapıldı. Bölgede önümüzdeki günlerde betonlama çalışmaları başlayacak.


Yapılan duvar çalışmasının ardından yol betonlama çalışmaları planlanmaktaydı. Duvar çalışmasının ardından toplamda bin metreküplük beton çalışması önümüzdeki hafta başlayacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Yapılan ihale sonucunda Kale Mahallesi’nde yol betonlama çalışması başlayacak. Yapılacak olan çalışmaların ardından yol standardının da genişlemesi ile araç trafiği daha elverişli hale gelecek” şeklinde konuştu. Mahalleye uygun son derece modern bir yol yapılacağını belirten Başkan Hekimoğlu, çalışmalar sırasında mahalle halkına bir süreliğine rahatsızlık vermiş olacaklarını dile getirerek yolun en kısa sürede bitirileceğini kaydetti ve şimdiden mahalle halkına hayırlı...