18 / 05 / 2024

Arı Maya konseptli eğlence merkezleri

Arı Maya konseptli eğlence merkezleri

Türkiye'de son açıklanan rakamlara göre nüfusun yüzde 24.6'sını 14 yaş altındaki çocuklar oluşturuyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı bu veriler ülkemizde yaklaşık 18.8 milyon çocuğun yaşadığını gösteriyor...

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

İstanbullular dikkat! Toplu taşımaya zam mı geliyor? İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbullu vatandaşları çok yakından ilgilendiren UKOME toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasından 16 milyon İstanbullu, "İstanbulkart ne kadar oldu? toplu taşımaya zam mı yapıldı? İstabulkart ne kadar?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte bütün detaylar...

EYT çıkınca emekli olmak şart mı? EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

Vatandaşlar, EYT çıkarsa emeklilik zorunlu mu? Yoksa EYT'liler çalışmaya devam edebilir mi? sorusuna yanıt arıyor.

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Kapalıçarşı kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş gerçekleştireceği toplantıda açılışa hazırlık dönemi, alınan önlemler ve açılış günü hakkında bilgi verecek

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Manisa Salihli arıtma tesisi çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Adala Mahallesi'nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisi çalışmaya başladı.

Bartın İnkumu arıtma tesisi tamamlandı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tamamlanan ön arıtma tesisine ziyarette bulundu. Akın, "On arıtma tesisimiz bugün itibariyle çalışmaya başladı. Bartın Belediyesi olarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Hilvan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da yıllardır yaşanan su problemini çözerek vatandaşlara temiz içme suyu temin ederken, bir yanda da yapımında sona geldiği Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açmaya planlıyor.

Ağrı Patnos İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde sona gelindi!

Patnos Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Patnos Barajı'nda 700 metrekarelik alanda yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisleri tamamlanarak tam kapasite çalışmaya başlayacak.

Ağrı Patnos Barajı İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde sona gelindi!

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, “Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olan içme suyu arıtma tesislerimiz, ana deposunda arıtılan su evlerimizdeki musluklara ulaşmaya başlayacak. " dedi.

Arı Maya konseptli eğlence merkezleri Haberi

Arı Maya konseptli eğlence merkezleri

Arı Maya konseptli eğlence merkezleri 


Türkiye'de son açıklanan rakamlara göre nüfusun yüzde 24.6'sını 14 yaş altındaki çocuklar oluşturuyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı bu veriler ülkemizde yaklaşık 18.8 milyon çocuğun yaşadığını gösteriyor. 


Bu rakam İsveç, Danimarka, Yunanistan, Belçika başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinin nüfusundan fazla. Buna son 10 yılda büyüyen ekonomi de eklenince yatırımcıların ilgisi doğal olarak çocuklara yöneliyor. Son dönemde çocuklara yönelik yapılan yatırımlarda en dikkat çekenleri eğlence merkezleri. Bir dönem İstanbul'da sembol haline gelen Tatilya'nın kapanmasıyla birlikte bu boşluğu hem yerli hem de yabancı firmalar dolduruyor. 


Arkadaşımız Mehtap Halıcı'nın haberine göre, Avrupa'nın en büyük film üreticilerinden Belçikalı Studio 100 International, Türkiye'de bu yıl çocuklara yönelik üç eğlence merkezi kurmayı hedefliyor. Dünyaca ünlü çocuk klasikleri Heidi, An Maya, Vic the Viking...