02 / 05 / 2024

Arı Zemin Mühendislik İnşaat nerede

Arı Zemin Mühendislik İnşaat nerede

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Develioğlu ve Cenk Başeski ortaklığında kuruldu. 

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güngör tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Asnesal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asnesal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Arıtürk tarafından kuruldu.

Zemin Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Proje Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Candan tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Necati Uçar tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Arı Zemin Mühendislik İnşaat nerede Haberi

Arı Zemin Mühendislik İnşaat nerede

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Develioğlu ve Cenk Başeski ortaklığında kuruldu. 

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Zemin Mühendisliği ile ilgili etüd, proje hizmetleri, imal,danışmanlık ve taahhüt işleri, 2-Teknik ve sınai yapılarla konut, toplu konut, turistik ve sosyal amaçlı inşaat işleri 3-Resmi ve özel kuruluşların inşaat, onarım, taahhüt işleri 4-Derin temel uygulamaları, iksa uygulamaları, zemin iyileştirme, geoteknik deneyler, zemin sondajları, kazık çakma, iş makinaları çalıştırma işleri 5-Her türlü alt yapı, üst yapı, yol, baraj yapım işleri. 6-İnşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğerişler,

Arı Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Örnek Mah.Ercüment Batanay Sk. Dumankaya İkon St.A1 Bl.14a/13...