27 / 04 / 2024

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.



Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Zemin mühendisliği ile ilgili etüd, proje hizmetleri, imal, danışmanlık ve taahhüt işleri yapmak. 2)Teknik ve sinai yapılarda konut, toplu konut, turistik ve sosyal amaçlı inşaat işleri 3) Resmi ve özel kuruluşların inşaat, onarım, taahhüt işleri 4) Derin temel uygulamaları, iksa uygulamaları, zemin iyileştirme, geoteknik deneyler, zemin sondajları, kazı çakma, iş makinaları çalıştırma işleri, 5) Her türlü alt yapı ,üst yapı ,yol yapım işleri 6) İnşaat taahhüt işleri yapmak. 7) Kat karşılığı inşaat işleri yapmak 8) Tadilat, dekorasyon, boya ,sıva işleri yapmak. 9) Elektrik tesisat işleri ile doğalgaz ve kalorifer tesisat işleri yapmak. 10) Zemin ve arazi hazırlama,alanın temzilenmesi,kazı ve hafriyat işlerini yapmak. 11) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 12) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması 13) Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, menfi mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak
 


Geri Dön