04 / 05 / 2024

Arif Balcı

Arif Balcı

Balcı Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv İletişim Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Balcı, Arif Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arif Yayla Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arif Yayla tarafından kuruldu.

Arif Balcı Haberi

Arif Balcı
Balcı Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv İletişim Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Balcı, Arif Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu. 


Balcı Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv İletişim Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Bilimum müteahhitlik ,mühendislik inşaat,dekorasyon,onarım,proje işleri her türlü inşaat taahhütleri işleri; Konut,işyeri,ticarethane işlerini yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Tapu kütüğünde kayıtlı her türlü gayrimenkul ve menkullerin alımı arsa arazi bina alım satımı yapmak inşa etmek her türlü gayrimenkul ve menkul mallar iktisap edebilir, rehinler üzerinde ipotek ve taahhütleri için teminata bağlamak üzere kendi menkul ve gayrimenkul mallarının tümüyle 3. Şahıslar lehine ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek...