26 / 07 / 2024

arif tak kimdir

arif tak kimdir

BESOB Başkanı Arif Tak sanayi sitesinde ilk etabın bittiğini ve ikinci etapda da ihale sürecine gelindiğini açıkladı. İlk etapta bulunan 125 dükkânın sahiplerine teslim edildiğini dile getirdi.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

BESOB'tan Bursa'lı esnafa modern tesis!

Vali Münir Karaloğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ile birlikte dağınık bir şekilde ticari faaliyetini sürdüren esnafı bir çatı altında toplamayı hedefleyen proje inşaatında incelemede bulundu.

Arif Kalmaz kimdir?

Ray İnşaat - Akray Gayrimenkul Danışmanlığı ve Linea Yapı İnşaat iştiraklerinin Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kalmaz, AKP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Arif Kalmaz kimdir?

BESOB Büyük Sanayi Sitesi Mart ayında başlıyor!

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yargı süreci nedeniyle inşaatı tamamlanamayan BESOB Büyük Sanayi Sitesine Mart ayında yeniden kazma vurulacağını kaydetti.

Arif Çayır kimdir?

Çankırı Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır kimdir? Arif Çayır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Arif Çayır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hiznet veriyor? İşte Arif Çayır...

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Gülşah Kaldırak kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Gülşah Kaldırak kimdir? Mimar Gülşah Kaldırak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gülşah Kaldırak, takım arkadaşları ile Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Arif Hikmet Koyunoğlu kimdir?

1888-1982 yılları arasında yaşayan Mimar Arif Hikmet Koyunoğlu kimdir? Arif Hikmet Koyunoğlu yaşamı boyunca hangi eserleri hayata geçirdi? İşte Mimar Arif Hikmet Koyunoğlu ve eserleri...

Arif Tak: Sanayi sitesinde ikinci etap ihale sürecinde!

BESOB Başkanı Arif Tak sanayi sitesinde ilk etabın bittiğini ve ikinci etapda da ihale sürecine gelindiğini açıkladı. İlk etapta bulunan 125 dükkânın sahiplerine teslim edildiğini dile getirdi.

Murat Arif Suyabatmaz kimdir?

Mimar Murat Arif Suyabatmaz, mimarlık firmasını 1995'te kurdu. 2008'de Mimar Hakan Demirel ile ortak oldu ve firmanın adı Suyabatmaz Demirel Mimarlık Bürosu olarak devam etti... Peki Murat Arif Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

Çataltepe Esnaf Sanayi Sitesi ihaleye çıkıyor!

Arif Tak önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacaklarını belirtti. 1 milyar liralık dev proje BESOB Esnaf Sanayi Sitesi, kuşkusuz son yıllarda Bursa'nın en büyük yatırımlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Deniz Karataş kimdir?

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş kimdir? Deniz Karataş, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte Deniz Karataş'ın biyografisi...

arif tak kimdir Haberi

arif tak kimdir

BESOB Başkanı Arif Tak, sanayi sitesinde ilk etabın bittiğini ve ikinci etapda da ihale sürecine gelindiğini açıkladı. Bu konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını ve ilk etapta bulunan 125 dükkânın sahiplerine teslim edildiğini dile getiren Tak, ikinci etapta dükkân sahibi olmak isteyen esnafın TOKİ'ye 4 bin lira yatırması gerektiğini hatırlattı. 


Olay...