28 / 04 / 2024

Deniz Karataş kimdir?

Deniz Karataş kimdir?

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş kimdir? Deniz Karataş, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte Deniz Karataş'ın biyografisi...



Deniz Karataş kimdir?

Deniz Karataş, 1974 Antalya doğumlu. İnşaat Mühendisi mezunu olan Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili.


Sektörde 40 yıllık geçmişi olan Karataş İnşaat ailesinin misyonunu üstlenen Deniz Karataş, 1997 yılından bu yana Antalya Güç birliği Holding bünyesine ortak oldu.


Deniz Karataş, aynı sene İnşaat Mühendisleri Odasına, 2000 yılında ise Antalya Genç İşadamları derneği geçmiş yönetim kurullarında görev aldı.


1998 yılında, kayıtlı olduğu Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde; 2003 yılına kadar denetim kurulu başkanlığı yaptı.


03.05.2003 yıllarında icra ettiği yönetim kurulu görevinin arkasından 25.01.2009 yılında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde Başkanlık görevine seçildi.


Yine aynı sene merkezi  Ankara  da bulunan Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonuna bağlanarak Ankara da yapılan seçimlerden Federasyon Genel Başkan Vekili olarak çıkmış, Antalya’nın Ankara’daki sesi olmuştur ve görevlerini devam ettirmektedir. 


Aktif olarak Mühendislik ve Müteahhitlik faaliyetleri de devam eden Deniz Karataş, evli ve 2 çocuk babası.




Antalya'da müteahhitler iftarda buluştu!
Çimento ve beton fiyatı yüzde 60 yükseldi!
Deniz Karataş: Ev alacak olanlar acele etsin!


Geri Dön