28 / 04 / 2024

Deniz Karataş kim

Deniz Karataş kim

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Deniz Karataş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Müteahhitlik Hizmet Yasası dört gözle bekleniyor!

Sektörü lekeleyen müteahhitlere karşı Müteahhitlik Hizmet Yasası dört gözle bekleniyor. Sorunları masaya yatıran Müteahhitler en büyük sorunun bu olduğu yönünde görüş bildiriyor.

Antalya yabacılara konut satışında 2. sırada!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, 2015 yılında yabancılara 6 bin 72 konut satışı yapıldığını, Antalya'nın yabacılara konut satışında 2. sırada yer aldığını bildirdi.

Konut fiyatlarında KDV artışı olmadan önce ev alınmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ile inşaat sektörünün sorunları üzerine bir söyleşi gerçekleştirildi. Karataş, müteahhitlik sektörünün kabuğuna sığamadığını ve kanuni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti.

Gayrimenkul yatırımı 2017'den önce yapılmalı!

Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına yönelik açıklama yapan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İnşaat Mühendisi Deniz Karataş, mevcut hakların Ocak 2017'ye kadar geçerli olmasının önünün açıldığını söyledi.

Antalya'daki Ruslar evlerini kalıcı Rus vatandaşlarına satıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Ev alacaklar 2017'ye kadar harekete geçmeli!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, İmar Yönetmeliği 6. maddesi'ndeki değişiklik süresi 1 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldığını bildirdi. Karataş, konut ihtiyacı olanların 2017'ye kadar harekete geçmeleri gerektiğini belirtti.

Bodrum katlara iskan verilebilecek!

Deniz Karataş, söz konusu değişiklik ile ilgili yaptığı açıklamada, "01.06.2014 tarihine kadar inşaat ruhsatı alanlar için ya da bu tarihe kadar müracaatını tamamlayanlar için bodruma iskan verilebilecek.

Suriyeliler Antalya'da konut satın almıyor!

Antalya'da da birçok Suriyeli bulunurken Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Deniz Karataş, zengin olup Antalya'ya yerleşmek isteyen Suriyelilerin ülkemizden konut satın alamadığını kaydetti.

Antalya'daki 80 bin bina kentsel dönüşe hazırlanmalı!

Isı yalıtımının büyük önem taşıdığını ve bu konuda da 2008 yılında binaların enerji performansı yönetmeliği çıktığını hatırlatan Deniz Karataş, '"Yönetmelik ite birlikte binaların yönetmeliğe uygun olabilmesi için de 10 yıl süre verildi'' dedi.

Deniz Karataş: Dövizdeki artış inşaat sektörünü etkiledi!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, döviz kurlarında ve faizlerdeki yükselişin inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi.

Deniz Karataş: Antalya'da 120 bin yapı güçlendirilecek!

Antalya nüfusu sürekli artıyor. Bu artış barınma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Böyle olunca betonlaşma da kaçınılmaz oluyor. Deniz Karataş'a göre betonlaşmaya yerli halk bir noktaya kadar katlanabilir ama ya turistler?

İnşaatlarda metrekare belirtme zorunluluğu kalktı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Çevre Bakanlığı’nın noterden arsa sahipleri ile müteahhitler arasında anlaşma yapılırken metrekare belirtilmesi şartına itiraz edilmesi sonucu geri adım atıldığını söyledi..

Antalya'da kaçak müteahhitlere yaptırım isteniyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini söyledi..

Ülkemizde konut fazlalığı yok!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde konut fazlalığı yaşandığına yönelik eleştirilere sert çıktı: “Kimse bana, ‘daire şişti, dükkanı kapatıyoruz’ demesin. Her bina eğer değerini bulursa bal gibi satılır.”

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Aksu'da muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu ilçesi’nde mahalle muhtarlarına kentsel dönüşümü anlattı..

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Kentsel dönüşüm kapsamındaki harçlar geri alınabilecek!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yapılarda, müteahhit veya mülk sahiplerinin ödedikleri tapu devir harcını geri alabileceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümün önemi ortaya çıktı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş yaptığı açıklamada, "Beyoğlu'ndaki binanın çökmesi bize kentsel dönüşümün ne kadar gerekli ve acil olduğunu göstermiştir" dedi.

Konut kredi faizi 1'in altına çekilmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, konut kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karataş, faiz ve kredilerin devlet politikası olarak tanınması gerektiğini söyledi.

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı var!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı olduğunu söyledi..

Konut fiyatları düşmeyecek, artacak!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, gündemde merak edilerek konuşulan konut fiyatları hakkında değerlendirmeler yaptı. 

İnşaat sektörü hükümet desteği ile canlanacak!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, İnşaat sektörüne can suyu olacak 4 yeni model desteğin sektörü canlandıracağını söyledi..

İnşaat demirinde gümrük vergisi sıfırlandı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2018 yılından umutlu olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Deniz Karataş kim Haberi

Deniz Karataş kim

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) gerçekleşen genel kurula, Antalya Büyükşehir Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Yapı Denetimler Birliği Başkanı İrfan Varol ve üyeler katıldı.


Oylama öncesi barkovizyon gösterimiyle derneğin çalışmaları anlatıldı. Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Küçük küçük kum tanelerini bir araya getirmek suretiyle taşın altına elini koyan, müteşebbis, organizatör, müteahhit meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz" dedi.


Tek listeyle yapılan seçimde Deniz Karataş yeniden başkanlığa seçildi.


Gazete Bir 



Haber Antalya İleri'de şöyle yer aldı;


Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği olağan Genel Kurulu sonucunda yeni yönetim kurulu tek liste halinde belirlendi. Genel Kurul'da ayrıca Barkovizyon gösterisi ile bugüne kadar yapılan çalışmalar genel kurula katılanlara ve dernek üyelerine izlettirildi. Daha sonra söz alan Antalya İnşaat Müteahhitleri...