11 / 05 / 2024

Deniz Karataş özgeçmiş

Deniz Karataş özgeçmiş

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş kimdir? Deniz Karataş, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte Deniz Karataş'ın biyografisi...

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Deniz Karataş: Dönüşüm şehir bazında olmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşümün bir yenilenme olduğunu belirtti. Karataş, "Antalya'nın acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır"dedi.

Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2017 beklentilerini açıkladı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, Antalya’da SGK'ya kayıtlı 400 bin işçinin 100 bininin inşaat sektöründe olduğu ve bu kişilerin çoğunun vasıfsız işçilerden oluştuğunu söyledi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

İnşaat sektörü 2017'de yükselişe geçecek!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "2017'de inşaat sektöründe artışın yaşandığı bir yıl olacak''

İnşaatlarda yerli malı kampanyası başladı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaatlarda “Yerli Param, Yerli Malım” kampanyası başlattıklarını ve tüm sektör temsilcilerini destek olmaya davet etti.

Deniz Karataş: Binalar makyajla ayakta kalmaz!

TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen "Türkiye İnşaat Sektörü Çalıştayı"na katıldı.

Deniz Karataş: Yapı Denetim Yasası, amacının dışına çıktı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen “Türkiye İnşaat Sektörü Çalıştayı”na katıldı.

İnşaat sektörünün 2017 hedefi kentsel dönüşüm!

İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017 yılındaki hedefini kentsel dönüşüm olarak gösterdi. Karataş, 2017 yılındaki büyüme beklentisi olarak ise yüzde 5-6'yı umduklarını söyledi.

Antalya'da dövizini bozdurup ev alana yüzde 2 indirim!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dövizini bozdurup TL’yle daire almaya gelen müşterilere, banka dekontu ya da fişlerini göstermeleri halinde yüzde 2’lik indirim yapacaklarını bildirdi.

Deniz Karataş özgeçmiş Haberi

Deniz Karataş özgeçmiş

Deniz Karataş kimdir?

Deniz Karataş, 1974 Antalya doğumlu. İnşaat Mühendisi mezunu olan Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili.


Sektörde 40 yıllık geçmişi olan Karataş İnşaat ailesinin misyonunu üstlenen Deniz Karataş, 1997 yılından bu yana Antalya Güç birliği Holding bünyesine ortak oldu.


Deniz Karataş, aynı sene İnşaat Mühendisleri Odasına, 2000 yılında ise Antalya Genç İşadamları derneği geçmiş yönetim kurullarında görev aldı.


1998 yılında, kayıtlı olduğu Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde; 2003 yılına kadar denetim kurulu başkanlığı yaptı.


03.05.2003 yıllarında icra ettiği yönetim kurulu görevinin arkasından 25.01.2009 yılında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinde Başkanlık görevine seçildi.


Yine aynı sene merkezi Ankara da bulunan Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonuna bağlanarak Ankara da yapılan seçimlerden Federasyon Genel Başkan Vekili olarak çıkmış, Antalya’nın Ankara’daki...