30 / 04 / 2024

Arifiye park

Arifiye park

Sakarya Arifiye'de parklar yapılıyor. Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği güzel günleri fırsat bilerek çalışmalarını da biraz hızandırdı.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Arifiye Park yıl içinde açılacak!

Arifiye’ye yeni bir yüz kazandıracak olan yeni yaşam alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmaların devam ettiği projemizi 2018 yılında açacağız” dedi.

Sakarya Arifiye Park ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’de hayata geçirilecek yeni yaşam alanı projesi için ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Arifiye Park'ın projesi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’de hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesinde gelinen son noktayı açıkladı.

Arifiye'de parklar yapılıyor!

Sakarya Arifiye'de parklar yapılıyor. Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği güzel günleri fırsat bilerek çalışmalarını da biraz hızandırdı.

Arifiye'de olimpik kano kürek parkuru kurulacak!

AK Parti tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne yeniden aday gösterilen Toçoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Arifiye ilçesini ziyaret eden Toçoğlu, ilçeye uluslararası olimpik bir kano ve kürek parkı kuracaklarını belirtti...

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Arifiye park Haberi

Arifiye park

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği 'iizel günleri fırsat bıeıek çalışmalarını hızandırdı. Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu "Son üç-dört aydır bir taraftan devam eden İmar uygulamalarını yaparken, bir taraftan yeni bölgeler için planlamalar yapıyoruz. Bir taraftan da 18 uygulamaları sonucu ortaya çıkan park, bahçe, yol gibi amme lehine olan terklerin imalatlarını yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yaptığımız Hanlı Park ta çalışmalar son aşamaya gelirken, zaman kaybetmeden Bozacı mevkiindeki yol artığında park yapım çalışmasına başladık" dedi. 


Sakarya...