09 / 05 / 2024

Arıkan Gündüz Endora teslimleri

Arıkan Gündüz Endora teslimleri

Eryaman Endora fiyat listesi 265 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Eryaman Endora Evleri Nisan 2014 yılında teslim ediliyor...

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Paranız varsa hemen alın! Çarşamba günü zamlanacak

Parası olan vatandaşların alması gereken bir ürün var çünkü çarşamba günü fiyatların zamlanabileceği değerlendiriliyor.

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine yeni zam geldi mi? Motorin kaç TL oldu? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen Bakın!

700 bin işçinin gözü kulağı bu haberde! Çarşamba günü belli oluyor!

2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde işçileri temsil eden TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri çarşamba günü bir araya gelerek basına kapalı bir görüşme gerçekleştirecek.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

ŞOK çarşamba gününe yine bomba indirimlerle giriyor! O ürünlerin fiyatını duyanlar şok oldu

İndirimli ürünlerini her hafta müşterilerle buluşturan ŞOK, Bu hafta yayınladığı aktüel ürünlerle yine vatandaşın yüzünü güldürdü. Çarşamba günü indirimli ürünleri bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte o indirimli ürünler...

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son detaylar merakla araştırılıyor. İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Arıkan Gündüz Endora teslimleri Haberi

Arıkan Gündüz Endora teslimleri


Endora konut projesi 3 blokta toplam 160 adet daireden oluşuyor. Endora konut projesi Ankara'da Eryaman bölgesinde Arıkan Gündüz Yapı firması tarafından hayata geçiriliyor.


Eryaman Endora fiyat listesi bilgilerinden önce Arıkan Gündüz Yapı Endora Evleri projesinden bahsedelim. Endora Eryaman Evleri'nde tüm daireler 4 oda 1 salon olarak hazırlandı.


Ankara Endora Eryaman ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Arıkan Gündüz Yapı Endora Eryaman satış ofisi ile irtibata geçerek Endora Eryaman ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Eryaman Endora fiyat listesi!


Eryaman Endora fiyat listesi 265 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Arıkan Gündüz Endora teslimleri Nisan 2014 tarihinde gerçekleştiriliyor. Endora Eryaman projesinde konutlar brüt 157,92 metrekare, net 130,42 metrekare olarak tasarlandı.


Arıkan Gündüz Yapı Endora Eryaman Evleri'nde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, fitness center,...