28 / 04 / 2024

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Koray Arıkan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesidir. Koray Arıkan, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği, Harvard Business School (AMP) ve Virginia Commonwealth Üniversitesi (MBA) mezunu olan Sayın Arıkan, 23 sene boyunca JPMorgan Bankası’nda Ülke Müdürlüğü ve Temsilciliği gibi görevlerde bulunmuştur. 

Koray Arıkan, Yatırım bankacılığı, varlık yönetimi, kurumsal yönetişim ve aile firmaları konularında özellikle geniş bir deneyime sahiptir. 1989-1991 yılları arasında T.C. Başbakanlık, Özelleştirme Daire Başkanı olarak çalışan Sayın Arıkan, 1983-1989 yılları arasında ABD’de Proje Mühendisliği ve Danışmanlığı görevini gerçekletirmiştir. Buna göre, 2014 senesinde Doğuş Grubu’na katılan Sayın Arıkan, Doğuş Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Danışmanlığı, Pozitif Şirketleri Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Doğuş SK Finansal ve Ticari Yatırım Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. 

KARİYERİ HAKKINDA

Sayın Arıkan halen Boğaziçi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi olup, Harvard Business School MENA Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu (2014-2019) ve Eisenhower Fellowship Mütevelli Heyetleri Üyesi (2018-2020) olarak da görev yapmıştır. Koray Arıkan özel sektör şirketlerinde ve birçok sivil toplum örgütünde Yönetim Kurulu Üyelikleri dahil çeşitli görevlerde aktif rol üstlenmiş, 2003-2005 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanlığı yapmıştır. The Propeller Club of the US Bölge Başkanı olan Sayın Arıkan, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?


Geri Dön