27 / 04 / 2024

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...



Hüseyin Aydın GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanıdır. Hüseyin Aydın, 1959 yılında Borçka/Artvin’de doğmuştur. Hüseyin Aydın,  Ankara  İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi Fakültesi’nden 1981 yılında mezun olmuş ve meslek hayatına T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı olarak başlamıştır. Aydın; Müfettiş, Daire Başkanı, Duisburg/Almanya Temsilciliği ve Şube Müdürlüğü görevlerini başarı ile gerçekleştirmiştir.

Hüseyin Aydın, Pamukbank T.A.Ş. ile T. Halkbank A.Ş.’ nin birleştiği 2003-2005 yılları arasında yürüttüğü T. Halk Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği, Pamukbank T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevlerinin ardından Aydın, 2007 senesinde ülkenin bugüne kadarki en büyük işlemi olarak bankanın halka arz edildiği 2005 -2011 döneminde, T. Halk Bankası A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

KARİYERİ HAKKINDA

Öte yandan, Hüseyin Aydın, 15 Temmuz 2011 - 26 Mart 2021 tarihleri arasında da T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, 2010-2021 seneleri  arasında da ise Türkiye Bankalar Birliği Yönetimi Kurulu Başkanlığı görevlerini de başarı ile gerçekleştirmiştir.

2017-2021 seneleri arasında Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, 2015- 2022 tarihleri arasında da Ziraat Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapmıştır. Aydın, 2019 ve 2022 tarihleri arasında da  Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğini başarı ile gerçekleştirmiştir.

Hüseyin Aydın, 01 Şubat 2022 yılında Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak göreve gelmiş  ve sonrasında da  Hüseyin Aydın, 22 Nisan 2022 tarihinde GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlamıştır.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapar? 

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapar?


Geri Dön