27 / 04 / 2024

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Kenan Najafov Petkim Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir. Kenan Najafov Kenan Najafov 1975 yılında doğdu. Kenan Najafov, Bakü Devlet Üniversitesi’nden 1997 yılında Uluslararası Hukuk ve Uluslararası İlişkiler, American University Washington College of Law’dan 1999 yılında da Uluslararası Ticaret Hukuku, University of Wharton School of the Pennsylvania University’den 2003 yılında İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Kariyerine 1996 senesinde Dünya Bankası’nın Azerbaycan ofisinde operasyon uzmanı olarak başladı ve 1999 senesinde Baker Botts global hukuk şirketinin Washington ve Bakü ofislerinde görev yapmıştır.

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

2003-2008 yılları arasında da BP PLC’nin Londra ve Aberdeen ofislerinde Ticari Analiz ve İş Geliştirme, 2008-2012 seneleri arasında EXANE BNP PARIBAS ve CITIGROUP’ta Yatırım Analisti, CITIGROUP’ta Başkan Yardımcısı, 2012-2015 yılları arasında ise NOBEL OIL firmasından  Stratejiden Sorumlu Üst Düzey Yönetici ve CEO Yardımcısı olarak görevlerde bulundu Buna göre  beş yıl boyunca özel sektör ile uğraştı ve 2020 senesinden itibaren Azerbaycan Ekonomi Bakanlığı’nın İş Geliştirme Fonunda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

11 Ağustos 2021’de Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın kararnamesiyle SOCAR Başkan Yardımcılığına atandı.

PETKİM HAKKINDA

Petkim'in ürettiği hammaddelerden plastikler ve sentetik kauçuklar; inşaat, tarım, otomotiv, elektrik, elektronik, ambalaj sektörlerinin önemli girdileridir. Sentetik elyaflar ise tekstil sektöründe kullanılmaktadır. Ayrıca, ilaç, boya, deterjan, kozmetik gibi birçok sanayi için girdi üretilmektedir.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapar? 

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapar?

 


Geri Dön