27 / 04 / 2024

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Hakan Binbaşgil Akbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Murahhas Üyesidir. Hakan Binbaşgil, Akbank'a Ekim 2002'de Değişim Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak başlaömıştır.

Daha sonra Akbank'ın Türkiye'nin en müşteri odaklı, modern ve yenilikçi finans kuruluşlarından biri olmasını için çalışan  "Yeniden Yapılandırılma ve Değişim Programı" çalışmalarını başlatmış ve görevlerde bulunmuştur.  

Hakan Binbaşgil, Kasım 2003'te Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Mayıs 2008'de Genel Müdür Vekili olmuş ve sonrasında Ocak 2012'den Ekim 2023’e kadar Genel Müdürlük görevini yürüten Hakan Binbaşgil, bu tarihten itibaren de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Murahhas Üye olmuştur. 

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Sayın Binbaşgil, ek olarak Akbank AG Gözetim Kurulu Başkanlığı ve Sabancı Holding Bankadan Sorumlu Grup Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeliği görevlerini yapmaktadır. Binbaşgil, Akbank'a katılmadan önce Accenture'ın Londra ve İstanbul ofislerinde Yönetim Danışmanlığı ve farklı bir özel sektör bankasında Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. Binbaşgil, ayrıca yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli kurumlarda Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde de bulunmuştur.

EĞİTİM DURUMU

Hakan Binbaşgil, eğitim durumu ise şöyledir.; Robert Kolej’in ardından Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Binbaşgil, aynı zamanda Louisiana State University’den işletme ve finans dallarında yüksek lisans dereceleri almıştır.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?


 


Geri Dön