27 / 04 / 2024

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Orhan Timurhan Kocaer Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir. Orhan Timurhan, Adapazarı’nda 1970 doğmuştur. Orhan Timurhan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi İdari İlimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1992 senesinde mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1994 senesinde İktisat Bankası’nda başlayan ve Orhan Timurhan, sırası ile Finansbank A.Ş., Fiba Factoring A.Ş. ve Odeabank A.Ş’de görevlerde bulunmuştur.

Orhan Timurhan, Mayıs 2018 yılında Genel Müdür olarak başladığı Kocaer Çelik San. ve Tic A.Ş’ de, Ağustos 2021 yılında bu yana da Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak iş hayatına devam etmektedir.

 Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

KOCAER ÇELİK HAKKINDA

Türkiye'nin en büyük sanayi firmaları arasında bulunan Kocaer Çelik, bugün  İzmir  Aliağa’daki fabrikaları ve yenilenebilir enerji tesisi ile Türkiye’de ve Avrupa’da, çelik profil imalatı, servis merkezi ve galvaniz kaplama işlemlerini entegre bir yapıda gerçekleştiren öncü tesislerden biridir. Firma 60 seneyi aşkın tecrübe ve birikimi sayesinde dünyada üretimi zor ve kısıtlı olan ürünlerin geliştirilmesi ve üretilmesine odaklanan firma, bugün 60’a yakın farklı kimyasal kompozisyon içeren kalitede ve 12 binin üzerinde çeşitli cins, ebat ve kalınlıklarda katma değerli ürün sunuyor. 

Şirket, başta güneş enerjisi ve enerji ve madencilik alanları olmak üzere yapısal çelik, ulaşım, makine imalat, tarım, gemi inşa ve savunma sanayilerindeki müşterilerine, ihtiyaçlarına özel kişiselleştirilmiş ürünlerle hizmet sağlamaktadır. Buna göre, 6 kıtada 140 ülkeye ihracat gerçekleştirdiği ihracatla Ege Bölgesi’nin kendi sektöründe 5 yıldır kesintisiz ihracat şampiyonu olan Kocaer Çelik, uluslararası standartlardaki Ar-Ge, dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik çalışmalarıyla da sektöründe öncü rol oynuyor.

Yatırımcı ilişkileri kapsamında paydaş değerini de devamlı artırmayı amaçlayan Kocaer Çelik, Yatırımcı İlişkileri Bölümü ile yatırımcıların doğru bilgilendirilmesi, güncel bilgilerin sağlanması ve sorularının şeffaf bir şekilde yanıtlanması odağında çalışmalarını sürdürüyor.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapar? 

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapar?

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

 


Geri Dön