07 / 05 / 2024

arıkan yapı gayrimenkul ödülleri

arıkan yapı gayrimenkul ödülleri

Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19.su düzenlenen ve Gayrimenkul Oscarları olarak bilinen yarışmada, Park Village katıldığı dallarda ayrı ayrı 3 ödül aldı...

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Mafsal Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mafsal Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de Batıkan Yüksel ve Teoman Akdoğan ortaklığında kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Özlem Nazlı Arıkan, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan'ın Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Yerine Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Habip Arıkan: Konutta KDV indirimi sektöre umut ışığı oldu!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konutta KDV indirimi ve diğer düzenlemelerle ilgili açıklama yaptı. İşte Arıkan'ın o açıklamaları...

arıkan yapı gayrimenkul ödülleri Haberi

arıkan yapı gayrimenkul ödülleri


Türkiye’ nin ilk ve tek, tek katlı villa projesi Park Village’ in başarısı uluslararası boyuta taşındı ...


Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve Gayrimenkul Oscarları olarak bilinen  yarışmada, Park Village katıldığı:'' Residential Development ( Multiple Units )'' , '' Property ( Single Units )'' ve “ Development Marketing “ dallarında ayrı ayrı 3 ödül aldı.


European Property Awards, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı.


ARIKAN YAPI , Türkiye’ nin “ ilk ve tek “ tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu ''Avrupa Gayrimenkulleri'' alanında başarısını “ uluslar arası “ boyuta taşıdı.


ARIKAN YAPI tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç...