25 / 07 / 2024

Arıkan Yapının yeni projeleri

Arıkan Yapının yeni projeleri

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Parkvillage'i zamanından önce teslim ettiklerini belirterek, "Desteğimiz Ekopark ve Dekopark Parkvillage şirketlerimizle sürecek. Yakında yeni projelerimizi açıklayacağız" dedi.

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Arıkan Yapının yeni projeleri Haberi

Arıkan Yapının yeni projeleri


144 villanın yer aldığı Büyükçekmece'deki  Parkvillage'da teslimatlar devam ediyor.  Türkiye'nin ilk 'tek katlı villa" projesi olarak bilinen Parkvillage'da teslimler sürüyor. Arıkan Yapı'nın hayata geçirdiği ve geçen yıl Londra'da Avrupa Gayrimenkul Yanşması'nda 3 dalda ödüle layık görülen proje zeytin ağaçlan, köy meydanı, fırını, kahvesi, bakkalı, anfi tiyatrosu ve kütüphanesi ile dikkat çekiyor.

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Parkvillage'i zamanından önce teslim ettiklerini belirterek, "Desteğimiz Ekopark ve Dekopark Parkvillage şirketlerimizle sürecek. Yakında yeni projelerimizi açıklayacağız"...