04 / 05 / 2024

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

MEF Okulları kurucusu rahmetli iş adamı İbrahim Arıkan'ın kızları Ebru Arıkan ile Eda Arıkan tarafından Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eda Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 981 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sarıyer'de kuruldu.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi Hikmet Yıldırım ve Hikmet Korkut ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Karsum Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsum Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mevlüt Aydoğan, Suat Avşar ve Erol Avşar ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esra Kıvılcım tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Öztar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztar Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Özgüre Kesimal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Monza Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Monza Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Hüseyin Sevimlisoy Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Demirtaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Süreyya Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süreyya Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Süreyya Yerlikaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özel Dersaneler Birliği ve Mef Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı rahmetli iş adamı İbrahim Arıkan'nın kızları Ebru Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eda Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda yeni şirket kurdu.


Arıkan'ın Yurtiçi Kargo gibi farklı alanlarda 17 şirketi bulunuyor. Ebru Arıkan İngiltere'de işletme, ABD'de uluslararası işletme alanında master eğitimini tamamladı. 


Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 981 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sarıyer'de Ebru Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eda Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda kuruldu.


Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Giz 2000 Plaza7 /...