07 / 05 / 2024

Arıkbaşı Tarım İhtisas Alanı

Arıkbaşı Tarım İhtisas Alanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır'daki çiçek üreticilerine bilimsel üretim yolunu açacak Tarım İhtisas Alanı' kurabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arıkbaşı'ndaki 56.5 hektarlık arazinin planlamasını yapılıyor...

İzmir'de tarım ihtisas alanı kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayındır Arıkbaşı’nda “Tarım İhtisas Alanı” kurabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Aziz Kocaoğlu, Arıkbaşı Tarım İhtisas Alanı projesinde amaçlarının küçük üreticiyi desteklemek olduğunu dile getirdi.

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Tarım Bakanlığı KPSS’siz lise mezunu personel arıyor! İşte başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı ilanı duyurdu. Bakanlık KPSS’siz lise mezunu personel arıyor. İşte detaylar!

Tarım İl Müdürlüğünden çok önemli ikaz! Artık mısır bu fiyattan satılacak

Tarım Mahsülleri Ofisi TMO, stoklarında var olan mısırları, büyükbaş hayvan besici, yetiştiricileri için, kanatlı hayvan besici ve yetiştiricileri  ile yem üreticilerine 5.500 TL/ton ücretten satış yapacağını duyurdu.

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanlığı’ndan bir destek ödemesi daha! Çiftçiler bu parayı hemen alabilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı büyükbaş hibe ödemeleri için merak edilen soruların cevabını verdi. Hibe desteği için taşınması gereken koşullar peş peşe açıklandı. İşte büyükbaş hayvan hibe desteği hakkında merak edilenler...

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar?

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Bilecik Gölpazarı Gıda İhtisas OSB'nin tarım arazilerine etkisi!

Bilecik ilinde yapılması planlanan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin tarım arazilerine etkisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tüzün, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli Mustafa Büyükbaş tarafından kuruldu.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Arıkbaşı Tarım İhtisas Alanı Haberi

Arıkbaşı Tarım İhtisas Alanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır'daki çiçek üreticilerine bilimsel üretim yolunu açacak Tarım İhtisas Alanı' kurabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arıkbaşı'ndaki 56.5 hektarlık arazinin planlamasını yapan Büyükşehir, bahçe-süs bitkileri yetiştiriciliği ve seracılık için gerekli her türlü olanağı sunacak birimlerin yanısıra, bölgeye içinde araştırma ve geliştirme laboratuvarının bulunacağı bir Ar-Ge birimi de kurmayı planlıyor. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu, Bayındır Kaymakamlığı tarafından düzenlenen çiçekçilik sektör toplantısına katıldı. Kaymakam Barbaros Baran, Belediye Başkanı Ufuk Sesli, İzmir Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, Tarım İlçe Müdürü Hasan Peynirci, Bayındır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Vecihi Küçükerbaş ve sektör temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Başkan Aziz Kocaoğlu, Arıkbaşı'nda oluşturmayı düşündükleri 'Tarım İhtisas Alanı' ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Başkan Kocaoğlu'nun konuşmasından önce bir sunum gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire...