28 / 04 / 2024

Arıköy İnşaat iletişim

Arıköy İnşaat iletişim

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Karataş tarafından kuruldu.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 2067'ye uzatıldı!

Tek-Art İnşaat'ın portföyünde olan Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 21 Aralık 2067 tarihine kadar uzatıldı... 

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

Şarık Tara'nın ismi Sutopu Süper Lig'e verildi!

Sutopunda Spor Toto Süper Lig'e, bu yıl hayatını kaybeden ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'nın ismi verildi....

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Arıköy İnşaat iletişim Haberi

Arıköy İnşaat iletişim

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Arıköy İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Nine Hatun Mahallesi İnönü Cad.No:11/48...