14 / 05 / 2024

Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arslan Arı tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Altin tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kurtuluş İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duran tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Stark Dizayn Otomotiv Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Dizayn Otomotiv Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Selimler ve Mehmet Selimler ortaklığında kuruldu.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arslan Arı tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.


Arım Otomotiv İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...