04 / 05 / 2024

Ariston Kombi kampanya

Ariston Kombi kampanya

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi'nin ile Türk Telekom müşterilerinin kışı daha sıcak!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi Avea’lılara özel garanti kampanyası sunuyor!

2 Ocak - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında bir Ariston Kombi satış noktasından kombi satın alan tüm Avea’lılara, Avea Kış Festivali kapsamında 250 TL değerindeki 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunulacak.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL indirim kampanyası Beko'da! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko kombi ve kurutma makinesi alacakları sevindirecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 2 bin TL indirim kampanyası ile bütçesi kısıtlı olanlara rahat bir nefes aldırdı.

Teknosa'dan kombilere özel kampanya İşte 4 Kasım 2022 Teknosa kombi fiyat listesi

Teknosa'da kombilerle ilgili kampanyada çeşitli banka kartlarına 3 ile 9 taksitle ödeme seçeneği sunulurken, 36 aya varan online alışveriş kredisi ile ödeme imkanı da var. İşte kombi fiyatları ve ödeme seçenekleri...

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya! Kombi alana oda termostatı hediye!

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya. Beko, kombi alana oda termostatını yanında veriyor. Kombilerini kış gelmeden değiştirmek isteyenler için ise 7 Eylül 2022 fiyatları

Citroen Yeni Berlingo'da kampanya rüzgarı esiyor! En ucuz Berlingo ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi

Citroen markalı Berlingo Kombi otomobilin Temmuz ayı kampanya fiyatları belli oldu. Peki, Berlingo Kombi aracı kampanya fiyatları ne kadar? En ucuz Citroen Belingo kaç TL? İşte5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sokaklarda Citroen Yeni Berlingo rüzgarı esecek! Yeni kampanya fiyatı açıklandı! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Citroen markalı Berlingo Kombi otomobilin Haziran ayı kampanya fiyatları açıklandı. Peki, Berlıngo Kombi aracı kampanya fiyatları kaç TL? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Citroen Yeni Berlıngo Nisan ayı kampanya fiyatları güncellendi! İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Citroen markalı Berlıngo Kombi otomobilin nisan ayı kampanya fiyatları belli oldu. Peki Berlıngo Kombi aracı kampanya fiyatları ne oldu? İşte 18 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ariston kombi ve Türk Telekom'la kışlar daha konforlu!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza attı.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Cosa Akıllı Kombi Kiti'nde 29 Şubat indirimi!

Akıllı ev konseptinin öncülerinden Nuvia’nın piyasaya sürdüğü Cosa Akıllı Kombi Kiti dört yılda bir gelen 29 Şubat’a özel düzenlenen kampanya dahilinde sadece 249 TL’ye satışa sunulacak.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Ariston Kombi kampanya Haberi

Ariston Kombi kampanya

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor. 12 Ekim - 30 Kasım 2015 tarihleri arasında Ariston markalı kombi satın alan tüm Avea ve TTNET müşterilerine, kampanya kapsamında 250 TL değerinde 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunuluyor.


Kampanyaya katılmak isteyen Avea´lıların ARISTONKOMBI yazarak 5060’a, TTNET´lilerin ARISTONKOMBI boşluk TC kimlik numaralarıyla birlikte 6606’ya mesaj atmaları ve cep telefonlarına gelecek kampanya katılım kodunu 444 82 84 Ariston Çağrı Merkezi’nden onaylatmaları yeterli. Böylece Avea ve TTNET’liler, normalde 3 yıl olan Ariston Kombi garanti süresini 250 TL ek ücret ödemeden 5 yıla uzatmanın ayrıcalığını yaşıyor.


Ariston Kombi, benzersiz tasarımı, ürün kalitesi ve satış sonrasında müşterilerine sunduğu...