04 / 05 / 2024

Ariston Kombi reklamında km oynuyor

Ariston Kombi reklamında km oynuyor

Isıtma sektörünün öncü markası Ariston Kombi, tam yoğuşmalı kombi modellerini tanıttığı, güncellenen reklam filmi ile yayında. Reklamda Ariston’un yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan tam yoğuşmalı kombi modellerine dikkat çekiliyor.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya! Kombi alana oda termostatı hediye!

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya. Beko, kombi alana oda termostatını yanında veriyor. Kombilerini kış gelmeden değiştirmek isteyenler için ise 7 Eylül 2022 fiyatları

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fatih Yılmaz ve İsmail Meşe ortaklığında kuruldu.

iPhone kullananlar dikkat! Apple'dan yeni adım; Artık reklam göstermeye başlayacak!

Dünya teknoloji devi Apple, yeni bir gelir modeli oluşturmak için kolları sıvadı. Şirket,  haritalar, kitaplar ve podcast'ler gibi önceden yüklenmiş uygulamalarında reklam göstermeyi hedefliyor. İşte detaylar...

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Şhn Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şhn Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 550 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Çitil tarafından kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

Ariston Kombi reklamında km oynuyor Haberi

Ariston Kombi reklamında km oynuyor

Alametifarika reklam ajansının imzası taşıyan, yenilenen Ariston Kombi reklamı, TV, radyo ve internette yayına girdi. Brezilyalı oyuncu Larissa Gacamer ile model eşi Burak Gacamer’in oynadığı ve “Tam Yoğuşma-Tam Konfor” sloganının kullanıldığı reklamın yönetmenliğini Barış Berberoğlu, reklam müziğini ise Nil Karaibrahimgil yaptı.


Reklamda Ariston’un yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan tam yoğuşmalı kombi modellerine dikkat çekilerek ve 5 yıl garanti avantajına vurgu...