14 / 05 / 2024

Ariston kombi tasarrufu

Ariston kombi tasarrufu

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’ nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alarak tasarlanan EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor...

Ariston kombi ve Türk Telekom'la kışlar daha konforlu!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza attı.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Akıllı kombi kitleri kazanç sağlıyor!

Türkiye’deki doğalgaz abonelerinin yüzde 72’si kombilerini yanlış kullanıyor. Daha fazla doğalgaz kullanımı anlamına gelen bu durumdan kurtulmanın yolu ise akıllı kombi kitlerinden geçiyor. Yüzde 30’a kadar doğalgaz tasarrufu sağlayan bu cihazlar, fatural

Ariston Nimbus maksimum enerji tasarrufu sağlıyor!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ariston Kombi'den Avea ve TTNET kampanyası!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi'nin ile Türk Telekom müşterilerinin kışı daha sıcak!

Isıtma sektörünün lider markalarından Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı sonbahar günlerinde Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve TTNET ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza atıyor.

Ariston Kombi yenilenen reklamı ile yayında!

Isıtma sektörünün öncü markası Ariston Kombi, tam yoğuşmalı kombi modellerini tanıttığı, güncellenen reklam filmi ile yayında. Reklamda Ariston’un yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan tam yoğuşmalı kombi modellerine dikkat çekiliyor.

DuPont su yalıtım örtüleri ile enerji tasarrufu sağlıyor!

Sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

Geberit inovatif ürünleriyle su tasarrufu sağlıyor!

GEBERIT,su tasarrufu fonksiyonuna büyük önem vererek geliştirdiği inovatif ürünleriyle, su kaynaklarının korunması yolları üzerine yatırım yapıyor.

Kentsel dönüşüm ile kombi pazarı 3 yıldır büyümüyor!

Kentsel dönüşüm yasası ile beraber 2 bin metrekarenin üzerindeki binalarda kazan kullanma zorunluluğu uygulaması yüzünden kombi pazarının artık büyüyemediğine dikkat çekiliyor. Açıklama Vaillant Türkiye yöneticisinden...

Ray Sigorta'dan konut poliçesine ücretsiz kombi-klima bakımı!

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

Ariston kombi tasarrufu Haberi

Ariston kombi tasarrufu

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alarak tasarlanan EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Konfor, enerji tasarrufu ve çevre duyarlılığının bütünleştiği ürünler sunan Ariston Thermo’nun “EVO” serisi kombi kullananlar, kışı daha rahat geçiriyor.


Ariston Thermo’nun sürekli gelişim ilkesinden ilham alınarak geliştirilen EVO serisi kombiler, enerji tasarrufu ve çevreci yönleriyle öne çıkıyor. Yenilenebilir enerji kullanan diğer ısıtma, soğutma ürünleri ve sistem elemanları ile doğrudan entegre olabilen “EVO” kombiler, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca havaya salınan NOx (nitrik oksit ve nitrik dioksit gazlarının toplam yoğunluğu) ve karbondioksit parçacıklarında da yüzde 75’lik bir azalma ile çevreyi koruyor.


Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu amacıyla tasarlanan “EVO”...