29 / 04 / 2024

Ariston Thermo ısıtma

Ariston Thermo ısıtma

Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Kıbrıs’ın incisi Girne’de bir araya geldi. Türkiye genelinde 160 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2015 değerlendirmesi yapıldı ve 2016 yılı hedefleri aktarıldı.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi kuruldu!

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Mekanik Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Parlak tarafından kuruldu.

Konutlarda ısı pompası kullanmak için 10 neden!

Isı Pompalar, yenilenebilir enerji kullanılarak, ısıtma-soğutma-sıcak su elde etmek için en verimli sistem ve doğalgaz ithalatının bağımlılığından kurtulmak, cari açığı azaltmak için yenilenebilir bir teknolojisidir...

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Taşkın ve Veli Serdal Taşkın ortaklığında kuruldu.

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Ülke olarak enerji ihtiyacımızın yüzde 75’ini ithal etmemize rağmen konutlarımızda, ısıtma ve soğutma amaçlı kullandığımız enerjinin yarısını israf ediyoruz. Oysa konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar" dedi...

Ariston Thermo ısıtma Haberi

Ariston Thermo ısıtma

Kalite ve enerji tasarrufunu bir arada sunarak yaşam alanlarında yüksek konfor sağlayan Ariston Thermo, 01- 03 Şubat 2016 tarihleri arasında Kıbrıs Elexus otelde Türkiye bayileriyle bir araya geldi. Toplamda 160 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2015 değerlendirmesi yapıldı ve 2016 yılı hedefleri aktarıldı. 


Kıbrıs’ta ilk günlerinde Girne Kalesini, Batık Gemi Müzesini ve Boğaz Şehitliği’ni ziyaret eden bayiler günü Bellapais Manastırı’ndaki Ali Poyrazoğlu performansı ile tamamladılar.


İkinci gün,  Kadir Çöpdemirín interaktif sunumu ile başlayan toplantı, Ariston Thermo Group Merkez Asya & Romanya Genel Müdürü   Turgay Dağ´ın konuşması ile devam etti. 


Türkiye ekonomisi ve ekonomik trendler ile ilgili önemli bilgiler paylaşan Dağ, 2016 yılının Ariston için bir yeniden başlangıç yılı olacağının altını çizdi. 


3 yıllık marka gelişim planı, 2016 yılı marka hedefleri ve pazarlama...