28 / 04 / 2024

Ariston Thermo kampanyaları

Ariston Thermo kampanyaları

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’un yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un reklam filmi gösterilmeye başlandı.

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

Anneler Günü konut kampanyaları 2017!

Sizleri Anneler Günü'nde "Anneme ne alacağım?" sorunsalından kurtarmak için bir haber hazırladık. İnşaat firmaları annelerimizin hayalini kurduğu evler için birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. İşte Anneler Günü konut kampanyaları 2017...

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.

Konut kampanyalarıyla vade farkı yüzde 1'i aştı!

Konut sektöründeki kampanyalar konutta vade farkını yükseltti. Bankalardan beklenilen desteğin gelmemesiyle vade oranları yüzde 1'in üzerine çıktı.

Konutta kazanç sağlayan kampanyalar devam ediyor!

Gayrimenkul sektöründe avantajlı kampanyalar devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren Emlak Konut kampanyasından sonra bazı firmalar kampanyaları Nisan sonuna kadar sürdürmeyi tercih ettiler...

Gayrimenkul kampanyaları sektörü canlandıracak!

Gayrimenkul uzmanlarına göre, yabancılara konut satışında KDV indirimi ve gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışı sektörü canlandıracak. Kampanyaların sektörü daha güçlü yapması bekleniyor.

İbrahim Babacan: Dar gelirliler için kampanyalar devam etmeli!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER yöneticilerine seslendi. Babacan, "Dar gerlirlilerin ev almasına yardımcı olmak için kampanyaların devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2017!

Sevgilinizle yeni bir hayata adım atmak ya da eşinize unutamayacağı bir hediye almak istiyorsanız bu kampanyalar tam size göre. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2017...

Konut kampanyaları ekonomiyi canlandırır!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar, kampanyaların kısa vadede sektörü ve genel ekonomiyi hareketlendireceğini söyledi.

Ariston Thermo kampanyaları Haberi

Ariston Thermo kampanyaları

Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarından Alametifarika’nın çektiği ve oyuncu Larissa Gacamer ile model eşi Burak Gacamer’in oynadığı reklamın müzikleri Nil Karaibrahimgil’e ait.


Bugüne kadar tüketiciyi hep “en iyi” ile buluşturan ısıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’un yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu CARES PREMIUM’un reklam filmi gösterilmeye başlandı.


Türkiye’nin pek çok lider markasının reklam stratejisini geliştiren Alametifarika’nın çektiği ve TV, radyo ve internette yayına giren reklamın hem müziği hem de seslendirmesini Nil Karaibrahimgil yaptı.


Brezilyalı oyuncu Larissa Gacamer ile model eşi Burak Gacamer’in oynadığı ve Tam Yoğuşma-Tam Konfor sloganının ön planda olduğu reklamın yönetmenliğini Barış Berberoğlu yaptı.


Reklamda Türkiye şartlarına özel olarak geliştirilerek 11 bin saat zorlu çalışma şartlarında test edilen CARES PREMIUM’un en önemli özelliği olan yüzde...