03 / 05 / 2024

Arızlı-Ormanköy

Arızlı-Ormanköy

Arızlı bölgesinde yapılan yol çalışmalarına Arızlı-Ormanköy duble yolu da ekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol güzergahında genişletme ve tesviye çalışmaları yapıyor.

Dap Çekmeköy Ormanköy projesindeki A Blok ve G Blok'un iskanı alındı!

Dap Gayrimenkul yaptığı açıklamada İstanbul Çekmeköy Ormanköy projesinde 558 Ada 1 nolu Parselde yer alan A Blok ile 558 Ada 2 nolu Parselde yer alan G Blok'un iskanını aldığını duyurdu. İşte detaylar...

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Dap Gayrimenkul, taahhüt edilen teslim süresinin 36 ay olduğu Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirilen Ormanköy projesinde teslimlere 24 ay gibi kısa bir sürede başlıyor. İşte ayrıntılar...

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

Emlak Konut GYO Ormanköy gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ormanköy projesi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınlandı. 

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı!

Türkiye İMSAD Ocak 2021 Sektör Raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılında ipotekli konut satışlarının payı yeniden önemli ölçüde arttı ve yüzde 38,2 oldu. İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Ormanköy Çekmeköy) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Arızlı-Ormanköy Haberi

Arızlı-Ormanköy


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Arızlı-Ormanköy arasında duble yol çalışması yapıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte gelişmekte olan bölgelerde ulaşım ağını genişletiyor. 

Arızlı bölgesinde yapılan yol çalışmalarına Arızlı-Ormanköy duble yolu da ekleniyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol güzergahında genişletme ve tesviye çalışmaları yapıyor. 


800 METRE UZUNLUĞUNDA 

Arızlı Toki Konutları bölgesi ile Ormanköy arasında ana bağlantı yolu olan duble yol 800 metre uzunluğunda yapılacak. Genişliği 20 metre olacak duble yol 2x2 gidiş geliş şeklinde uygulanacak. Güzergahı otobüs ve minibüsler de kullanacak. Alt yapısı ve zemin düzenlemesi yapıldıktan sonra yolun asfaltı serilecek. 


Mavi Kocaeli...