30 / 04 / 2024

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Dap Gayrimenkul, taahhüt edilen teslim süresinin 36 ay olduğu Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirilen Ormanköy projesinde teslimlere 24 ay gibi kısa bir sürede başlıyor. İşte ayrıntılar...



Bünyesinde, halka açık olarak Borsa İstanbul’da (BİST) işlem gören DAP Gayrimenkul Geliştirme ve DAP Yapı’yı da barındıran DAP Holding’te ‘erken teslim’ geleneği hız kesmeden sürüyor. 

Son olarak 2019 yılında Tera Kule ve 2022'de Validebağ Konakları ile Dap İzmir projelerinin teslimini yapan Dap; şimdi de Sağlıklı Ev’lerin ilk örneği olan Çekmeköy’deki Ormanköy projesinin teslimlerine başladı. 

Dap Ormanköy de yaşam başladı! 

SATIŞI YAPILAN KONUTLARIN GETİRİSİ 5-6 KATI BULDU 

1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer verilen ve toplamda 1.021 ünitenin  olduğu Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirilen Ormanköy projesi, bahçeli, teraslı ve büyük balkonlu  dairelerden meydana geliyor. 

Projede Projede ilk satılan evler bugün itibarıyla 5-6 kat değerlendi. Taahhüt edilen teslim süresinin 36 ay olduğu Ormanköy projesi, Kovid-19 salgını sürecinin tüm kısıtlarına rağmen 24 ay gibi kısa bir sürede bitirildi. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön