21 / 05 / 2024

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Dap Gayrimenkul, taahhüt edilen teslim süresinin 36 ay olduğu Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirilen Ormanköy projesinde teslimlere 24 ay gibi kısa bir sürede başlıyor. İşte ayrıntılar...



Dap Ormanköy de yaşam başladı!  

ORMANKÖY'DE YAŞAM BAŞLADI, NİŞANTAŞI KORU'DA TESLİMLER 2023'TE 

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve "Türkiye’de Sağlıklı Evler’in ilk örneği olan Ormanköy projemizde inşaat süreci bitti. Pandeminin çalışma hayatındaki tüm zorluklarına rağmen, insanların evlerinden çıkamadığı, sokağa çıkma yasaklarının olduğu bir dönemde; insan üstü bir çalışma ve motivasyonla hareket ettik" ifadelerini kullandı. Yılmaz, şu an itibarıyla Ormanköy projesinde yaşamın başladığını vurguladı ve artık Sağlıklı Evler’i lüks ile birleştiren Nişantaşı Koru projesini 2023'te teslim etmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

DAP Sağlık Kurulu’nun tavsiyeleriyle 2020'de oluşturulan ve hisseleri BİST’te işlem gören DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından tescil edilen “Sağlıklı Evler” konsepti, her  ayrıntısında insan sağlığını düşünen, şehirden kopmadan, doğanın iyileştirici gücünü sonuna kadar kullanan özgün bir konsept şeklinde ortaya çıkıyor.

Dap Ormanköy de yaşam başladı!  

DAP Gayrimenkul’ün ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle hayata geçirdiği ilk proje olan Ormanköy, lüks ve konforu Sağlıklı Evler'le bir araya getiren Nişantaşı Koru ve kent merkezinde country tarzı bir yaşam sunan Yeni Levent projelerini 'gurur projeleri' olarak nitelendiren Ziya Yılmaz, "1999 depreminin hemen ardından deprem kriterleriyle tanışmıştık. O tarihten sonra yapılan konutların tamamı, zaman içinde güncellenen deprem yönetmeliklerine göre inşa edildi. Pandemi sürecinde ise bu kriterlere bir yenisini daha ekledik; o da Sağlıklı Ev Kriterleri…" diyerek, ilk olarak Ormanköy projesinde 58 bin 300 kişinin fikrinin alındığını vurguladı. 

Daha sonra ‘DAP Sağlık Kurulu’nun önerisiyle beraber, Sağlıklı Evler” konseptini geliştirdiklerini aktaran Ziya Yılmaz, "Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da tescilli hale gelen ‘Sağlıklı Evler’ konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projesinde, ikinci örneğini Nişantaşı Koru projemizde hayata geçirdik" dedi. 

Bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerde, DAP yatırımcılarının ciddi kazançlar sağladığının altını çizen Ziya Yılmaz, "Biz ev sahiplerimizi hiçbir zaman müşteri olarak görmedik. Onlar bizim yatırımcılarımız, yol arkadaşımız, ailemiz. DAP’tan ev alanların, yoğun bir şekilde diğer projelerimize yönelmesinin de en büyük sebebi bu" açıklamasında bulunarak, satışların yüzde 40 ila yüzde 60 oranındaki bölümünün daha projeye başlanmadan Dap müşterilerine yapıldığını belirtti. 

Yılmaz, gayrimenkul sektöründe bu şekilde bir aidiyet duygusu yarattıkları için gururlu olduklarının altını çizdi.

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ormanköy gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!


Geri Dön