09 / 08 / 2024

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy'de son dakika gelişmesi!

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy'de son dakika gelişmesi!

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre projenin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. İşte ayrıntılar... 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ormanköy Çekmeköy kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi çerçevesinde (Ormanköy Çekmeköy), 558/1 Parsel Konut + Ticaret Alanı ile Park Alanı ile Bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı. 

Söz konusu kısmi kesin kabul tutanağı 7 Ağustos 2024 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy de son dakika gelişmesi!

Ormanköy Çekmeköy projesi, Emlak Konut GYO ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de yükseliyor. 

Ormanköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor. 

Projede, organik sebze meyve yetiştirme alanı, çocuk oyun alanları, biyolojik gölet, yürüyüş ve spor parkurları, piknik alanları, koku bahçeleri, atv ve bisiklet parkuru, açık hava sinema alanı gibi birçok farklı sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Peyzaj alanlarıyla da ön plana çıkan proje, merkezi konumuyla da dikkatleri çekiyor. 

DAP Çekmeköy Ormanköy projesi, Üsküdar-Marmaray hattına 20 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika,  Levent ve Maslak'a 20 dakika, İstanbul Havalimanı'na 35 dakika, Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy de son dakika gelişmesi!

58 bin kişiden alınan fikir ve görüşlere göre geliştirilen DAP Ormanköy projesi, pandemi sonrası gayrimenkul anlayışının dünyadaki en önemli örneklerinden birini yansıtıyor.

80 bin metrekarelik orman alanına sahip proje, sağlıklı ev konseptinde inşa ediliyor. Ayrıca, proje yatay mimari esasıyla yükseliyor.

Son olarak geçtiğimiz yıl projedeki 558 Ada 1 nolu Parselde yer alan A Blok ile 558 Ada 2 nolu Parselde yer alan G Blok'un iskanının alındığı açıklanmıştı. 

Antalya Eliz Paradise'te 5 milyon 616 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Akfen GYO Söğütlüçeşme projesindeki tesislerini 8 milyon Euro bedelle kiraya verdi!

Merkez Bankası'ndan kiralık ev arzında artış olabilir açıklaması: Barış Soydan, 'TCMB verileri açıklarsa iyi olur' dedi!


 


Geri Dön