18 / 05 / 2024

Ark Group Bağcılar

Ark Group Bağcılar

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jafar Haghshenas Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar' da kuruldu.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar Ark Residence satılık!

Bağcılar Ark Residence satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 3 bin 863 metrekare olarak belirlenen projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Bağcılar Yaşam Plus'ta yeni daire alana kredi imkanı sağlanıyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat markasıyla Bağcılar'da ‘Yaşam Plus' projesini hayata geçiriyor.

Yaşam Plus Bağcılar'da 349 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Yaşam Plus Evleri Bağcılar'da yükseliyor!

İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini farklı bir konseptle sunuyor.

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon!

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Bağcılar Batışehir'de taksitler 3.050 TL’den başlıyor!

Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinde kampanya devam ediyor. Projede yüzde 15 peşinatla, 60 ay firma bünyesinde vade imkanı bulunuyor.

700 milyon TL'lik yatırımla Bağcılar Batışehir projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi konut, rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alana sahip .

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir'de 3 bin 226 daire ile hayata geçiyor. Proje kapsamında Batışehir Bağcılar'da 343 bin liraya 1+1 daireler satışa sunuluyor.

Ark Group Bağcılar Haberi

Ark Group Bağcılar

Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jafar Haghshenas Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.


Ark Group Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi 2- Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç,kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4- İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, Kalsit ve maden kapsamına giren tüm...