09 / 07 / 2024

Arkan Sazan İnşaat adres 

Arkan Sazan İnşaat adres 

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Khalatbarıtonekabonı, Mojtaba Dadgarı ve Saeed Aalı ortaklığında kuruldu.

Dizayn Arkan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Arkan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yunus Emre Arkan tarafından kuruldu.

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Khalatbarıtonekabonı, Mojtaba Dadgarı ve Saeed Aalı ortaklığında kuruldu.

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açıldı!

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyyip Arkan ve Orhan Akkan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Amal Shble ve Ahmad Saleh ortaklığında kuruldu.

Arkan Almashaer Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Almashaer Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alnasan tarafından kuruldu. 

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dar Al Arkan Turizm İnşaat Limited Şirketi, Yahya Hussaın A Alshamalı, Hamad Abdullah H Alsubaıe, Erkan Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Nasih Arkan vefat etti!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'de üst düzey yönetici ve Başkanlık Danışmanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Nasih Arkan vefat etti.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Arkan Sazan İnşaat adres  Haberi

Arkan Sazan İnşaat adres 

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Khalatbarıtonekabonı, Mojtaba Dadgarı ve Saeed Aalı ortaklığında kuruldu.

Arkan Sazan İnşaat Limited Şirketi konusu:
1. Tüm taahhüt ve inşaat mühendisliği işleri ve ihtisas ve alt ihtisas hastanelerinin inşaatı klinikler, acil durumlar ve tıbbi, eğitim ve tıbbi kompleksler otel, apart otel, konut, ticari ve ofis kulesi inşaatı tüm kamu ve özel binaların metal ve beton yapılarla inşaatı ayrıca tıbbi, tedavi edici ve hastane ekipmanlarının tüm hizmetlerini sağlamak, 2.Yönetim planlarının hazırlanması, elektrik panolarının yapımı, elektrik odalarının devreye alınması, fabrikaların montajı ve devreye alınması, bina tesislerinin servis işleri ve bakımı, telefon ve kablo hatlarının ve telekomünikasyon cihazlarının bakımı, kentsel ve kırsal planların tasarımı, yeşil alan ve parkların tasarımı, alçak...