30 / 04 / 2024

Arkatlı Evler başvuru tarihleri 2021

Arkatlı Evler başvuru tarihleri 2021

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilen 346 milyon 777 bin TL'lik proje için başvurular başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları yarın başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilen 346 milyon 777 bin TL'lik proje için başvurular yarın başlıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 2 gün sonra başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilen 346 milyon 777 bin TL'lik proje için başvurular 2 gün sonra başlıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Arkatlı Evler için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

KİPTAŞ'tan İstanbullulara büyük müjde! Arkatlı Evler'in yeni etabı satışa çıkıyor!

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı satışa çıkıyor. Peki KİPTAŞ Arkatlı evler projesinin satışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021!

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Arkatlı Evler için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları! Başvurular nasıl yapılacak?

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları nasıl yapılacak? Arkatlı Evler Çamçeşme projesine nasıl başvurulur? Arkatlı Evler başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Pendik Arkatlı Evler için başvurular 11 Aralık tarihinde başlıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'e 262 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesine 39 bin 57 başvuru geldi, bu da konut sayısının 262 kat fazlasına denk geliyor...

Arkatlı Evler başvuru tarihleri 2021 Haberi

Arkatlı Evler başvuru tarihleri 2021

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te  inşa edilecek. Arkalı Evler ismiyle yükselecek olan proje için başvurular bugün başladı. KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 ada 15 parselde inşa edilecek. Projede toplam 894 adet bağımsız birim yer alıyor.



1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerin bulunduğu proje 42 bin 24 metrekare arsa alanına sahip. Projenin inşaat alanı ise 139 bin 829 metrekare olarak belirlendi.  İstanbulluların merakla beklediği projede 604 adet daire, 224 adet home ofis, 39 adet ticari alan, 26 adet ofis yer alacak. Projede 1 adet kreş de yapılacak.

Sahip olduğu adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çeken Arkatlı Evler projesinde bulunan...