02 / 05 / 2024

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Pendik Çamçeşme'de hayata geçirdiği Arkatlı Evler'de teslimler başlıyor. Arkatlı Evler projesinde 894 bağımsız birim yer alıyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Arkatlı Evler projesinde teslimler başlıyor.

900'e yakın bağımsız birimin yer aldığı KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde yükseliyor. 

ALİ KURT PAYLAŞTI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda Arkatlı Evler projesinde sona yaklaştıklarını belirterek, "KİPTAŞ güvencesiyle yapılan deprem dirençli konutları etaplar halinde hak sahiplerine teslim edeceğiz. İlk teslimlere bu ay içinde başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde


KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinin arsa alanı 42 bin 24 metrekare, inşaat alanı ise 139 bin 829 metrekare

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde toplamda 894 bağımsız birim bulunuyor. Arkatlı Evler'deki bağımsız birimlerin 604 tanesi normal konut olarak belirtilirken, 224 tanesi home ofis, 39 tanesiticari alan, 26 tanesi de ofis olarak belirtildi.

173 adet açık, 939 kapalı olacak şekilde toplam 1.112 araç kapasiteli otoparkın da bulunduğu Arkatlı Evler projesinde 2 adet ticari blok, 8 adet konut bloğu, 2 adet sosyal tesis binası yer alıyor. 

KİPTAŞ PENDİK ARKATLI EVLER NEREDE?

Bu ay sahiplerine teslim edilecek olan KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesine 760 metre mesafede Pendik Ağız ve Diş Hastanesi, 430 metre mesafede de 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu bulunuyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler in teslimleri başlıyor!

KIRLANGIÇ EVLER DE TESLİM EDİLECEK

KİPTAŞ'ın bir diğer projesi olan ve kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Kırlangıç Evler projesi de teslime hazırlanan projeler arasında yer alıyor. 505 adet konutun yer aldığı Kırlangıç Evler'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

15 bin TL ile 30 bin TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar? 

İş Bankası son gün 14 Nisan 2024 diyerek uyardı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanlar 750 TL kazanacak!

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...


Geri Dön