28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesinin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde yükseliyor. Teslimler için geri sayımın başladığı KİPTAŞ Arkatlı Evler 2024 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilecek.

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinin arsa alanı 42 bin 24 metrekare şeklinde belirtilirken, inşaat alanı da 139 bin 829 metrekare olarak belirtildi.

KİPTAŞ Arkatlı Evler in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbullu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesindeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinde toplamda 894 bağımsız birim yer alıyor. Söz konusu projedeki bağımsız birimlerin 604 adedi normal konut, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ise ofis olarak belirtildi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Güvenli temeller, çevre dostu bir yaşam. Pendik Arkatlı Evler’de hızla ilerliyoruz." diyerek, hedeflerinin 2024 yılının mart ayında teslimlere başlamak olduğunu söyledi.

KİPTAŞ Arkatlı Evler in teslimleri için geri sayım başladı! 

Söz konusu projede 173 adet açık, 939 kapalı olacak şekilde toplam 1.112 araç kapasiteli otopark da mevcut. Arkatlı Evler projesinde 2 adet ticari blok, 8 adet konut bloğu, 2 adet sosyal tesis binası yer alıyor.

PENDİK ARKATLI EVLER NEREDE İNŞA EDİLİYOR? PENDİK ARKATLI EVLER LOKASYON BİLGİSİ

Konumuyla da dikkat çeken KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamçeşme'de inşa ediliyor. Söz konusu projeye 760 metre uzaklıkta Pendik Ağız ve Diş Hastanesi yer alırken, 430 metre uzaklıkta da 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu yer alıyor. 

 

Web: https://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

 


Geri Dön