07 / 07 / 2024

Arkaya Emlak adres

Arkaya Emlak adres

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Arı ve Eyüp Çetinkaya tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist açıkladı: Faizler yüksek kaldıkça sıfır konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek!

Ekonomist Barış Soydan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ekonomideki durgunluğun Emlak Konut'u indirim kampanyasına zorladığını dile getirerek, "Faizler yüksek kaldıkça 0 konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek." dedi. 

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 14 bin 100 TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak Çanakkale'de 31 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi arayanlar aman dikkat!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 31 bin TL'ye arazi satıyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 207 bin TL'ye arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan 50 bin 600 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanlarını arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Pazar ilçesi Erkilet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Arı ve Eyüp Çetinkaya tarafından kuruldu.

Milli Emlak ve bankalar arasında 'lojman kredisi' anlaşması!

Kamu lojmanlarının satışa çıkmasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile bankalar arka arkaya anlaşma yapmaya başladı. En uygun lojman kredisi hangi bankada?

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi!

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 konut ve 26 dükkan satışa çıkarıldı...

Arkaya Emlak adres Haberi

Arkaya Emlak adres

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Arı ve Eyüp Çetinkaya tarafından kuruldu.

Arkaya Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Yapmış olduğu inşaat işleri ile bağlantılı olarak her türlü emlak işlemleri yapmak ve yaptırmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane,...