28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 14 bin 100 TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 14 bin 100 TL'ye arazi satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen yatırımcıların merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak şimdi de Balıkesir'de arazi satacak.

Verilen detaylara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 14 bin 100 TL muhammen bedelle satışa çıkarılan arazinin ihale tarihi de duyuruldu. 

Milli Emlak tan 14 bin 100 TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin resmen dört gözle bekşlediği Mayıs 2023 ihale ilanlarına bir yenisini ekleyen Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen Mayıs 2023 ihaleleri kapsamında sadece 14 bin 100 TL'ye satışa sunduğu arazi Balıkesir Kepsut'ta bulunuyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylar göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 780,95 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu bilgilere göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Balıkesir Kepsut'ta yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu o ihale ilanı...


Geri Dön