05 / 05 / 2024

ARKIMEET kapıları ne zaman açılıyor

ARKIMEET kapıları ne zaman açılıyor

Gelecek ile ilgili kafasında soru işareti olan herkesi 19-20 Kasım tarihlerinde Four Seansons'a bekleyen ARKIMEET 2014'te teknoloji ve teknolojinin hayatımıza kattığı iletişim biçimleri ve mekansal yansımaları tartışılacak.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Alessandra Ambrosio evinin kapılarını açtı!

Ünlü model Alessandra Ambrosio, evinin kapılarını Architectural Digest Dergisi'ne açtı. Ambrosio verdiği röportajda evinde Türk mobilyaları bulunduğundan da bahsetti.

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Beliz Sarıyer evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Derin Sarıyer'in eşi, iç mimar Beliz Sarıyer ailesine ait Bodrum-Yalıkavak'taki evinin kapılarını Şamdan Dergisi'ne açtı. Beliz Sarıyer ''Annem İge Köprülü'ye ait olan bu evi yaz-kış kullanıyoruz'' dedi.

10.Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katıldığı 10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açılışını yaptığı zirve Türkiye için de tarihi bir güne ev sahipliği yaptı.

Doğa Rutkay,evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Doğa Rutkay, Çeşme-Alaçatı’daki evinin kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı.300 metrekarelik, 2 katlı taş evi görür görmez aşık olduğunu, 4 günde satın aldığını söyleyen Doğa Rutkay “Taşınmak 10 günümüzü aldı” diyor.

Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Modacı Dilek Hanif, geçen yıl İstanbul-Arnavutköy'den Rumelihisarı'ndaki bir eve taşınmıştı. Modacı, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Ev, ikinci derece tarihi eser; Korunması Gerekli Kültür Varlığı olarak tespit edilmiş.

Karadağ kapılarını Türkiye'den gelen turistlere açıyor!

İstanbul'dan uçakla sadece bir saat 15 dakika uzaklıktaki Karadağ kapılarını Türkiye'den gelen turistlere açıyor. Türk vatandaşlarından vize istenmeyen ülkede; güneş, kumsal, deniz, doğa, eğlence ve tarihin keyfini bir arada yaşayabilirsiniz

Ali Ağaoğlu köşkünün kapılarını ilk kez Alem dergisine açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

Dedeman Bostancı kapılarını açtı!

Dedeman Bostancı, kapılarını açtı. Grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyan otel, 252 odasıyla hizmet verecek.. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip.

ARKIMEET kapıları ne zaman açılıyor Haberi

ARKIMEET kapıları ne zaman açılıyor

ARKIMEET 2014 19 Kasım'da kapılarını açıyor. Peki kapıların ardında sizi neler bekliyor?

Gelecek ile ilgili kafasında soru işareti olan herkesi 19-20 Kasım tarihlerinde Four Seansons'a bekleyen ARKIMEET 2014'te teknoloji ve teknolojinin hayatımıza kattığı iletişim biçimleri ve mekansal yansımaları tartışılacak.


Ulusal ve uluslararası tasarım ve teknoloji camiasının kilit isimlerinden 60’ı aşkın konuşmacı, 21.yy'ın değişimini ele alacak, mekansal ve sosyal dönüşümün tüm boyutlarını; sosyal medya, dijital tasarım, akıllı kentler gibi kavramlara dair son gelişmeleri izleyiciler ile paylaşacak.

Arkitera’nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET bu sene de VitrA öncü sponsorluğunda “Ya Sonra?” temasıyla yapılıyor.


En Sabırlı İşveren ve Sagrada Familia

Mimar Antoni Gaudi’nin en görkemli eseri Sagrada Familia Kilisesi’nin tamamlanma projesini yürüten mimar Mark Burry, Türk mimarlar ile buluşuyor.


Gaudi’nin hayatı ve çalışmaları...