29 / 04 / 2024

arma business ve life

arma business ve life

Dört tip konutun yer aldığı Arma Business Life Evleri'nde fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz oranı ile vadelendirme yapılıyor...

Arma Business and Life Okkalar'da yüzde 1 peşinat! 179 bin TL!

Banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 24'lük tutarın teslimde ödendiği Arma Business and life projesinde yer alan konutların fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Arma Business and Life'ta 2+1'ler 301 bin TL! 24 ay 0 faiz!

Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Arma Business and Life Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Okkalar Arma Business Life Evleri Kurtköy'de 1.790 TL peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Arma Business ve Life Evleri'nde fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz oranı uygulanıyor...

Kurtköy Arma Business ve Life Okkalar'da 3+1'ler 403 bin TL!

Hem firma bünyesinde kredinin hem de banka kredisi ile kredinin kullanılabildiği Arma Business ve Life Evleri'nde konut fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Business Life Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Business Life Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar'da Cüneyt Davutoğlu tarafından kuruldu.

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulmalek Alturki ve Muhammed Bircan ortaklığında kuruldu.

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Kolçak tarafından kuruldu.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

Pakistanbul Business Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakistanbul Business Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azhar Mehmood, Ramazan Göksu ve Zubaır Ahmed Khan tarafından kuruldu.

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Tech Mühendislik ve Makina Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Asadi, Farhad Azad, Farshad Sharify Nikabady, Mahan Azarnia ve Mohammadreza Rangamiz Zaboli tarafından kuruldu.

Baraka Business Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Business Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Laetica K. Mwanji ve Teddy Bilumbu Tshowa tarafından kuruldu. 

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

arma business ve life Haberi

arma business ve life

Konut tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı Arma Business and Life Evleri Okkalar İnşaat imzası ile İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Kurtköy'de yer alıyor. Arma Business Life Evleri'nde konut teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek.



Toplam 14 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Arma Business Life Evleri'nde 4 tip konut bulunuyor. 



Okkalar Arma Business Life Evleri'nin fiyat listesi;

48 metrekare 1+0 daire 179 bin TL,

85 metrekare 1+1 daire 227 bin TL, 

138 metrekare 2+1 daire 301 bin TL,

222 metrekare 3+1 daire 403 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.