02 / 05 / 2024

armada avm porland

armada avm porland

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armada ile Panora AVM kiralarını TL'ye çevirdi!

Armada ile Panora Alışveriş Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldı.

Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Yılın Alıveriş Merkezi ödülünü Armada AVM aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş "Kasım'da Fransa'da Merkezleri Konseyi (ICSC) gerçeklesen MAPIC ödül tarafından her yıl düzenlenen töreninde bu yıl ödül aldı.

armada avm porland Haberi

armada avm porland

Ankara Antares ve Armada AVM’de açtığı yeni mağazaları ile yurtiçinde toplam mağaza sayısını 28’e yükselten Porland, Fabrika ve Studio konseptli mağazaları ile hem ev kullanıcılarına hem de profesyonellere hitap ediyor.


Kendine özgü, dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan ‘Porland Fabrika’ konseptinde açılan mağazalarına bir yenisini daha ekleyen Porland, 1134 metrekare alana sahip Antares AVM mağazasında; günlük kullanım ve özel davet sofralarının yanı sıra her türlü ikramda kullanılmak üzere çeşit çeşit porselen takımlar, cam ve çelik ürünler, mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri, banyo takımları, ev ve ofis aksesuarları, her zevke ve bütçeye uygun hediyelik ürünler bulunuyor. Porland Fabrika mağazalarında, ev kullanıcılarının yanı sıra horeca kesimi için ayrıcalıklı ürün seçenekleri yer alıyor.


Aynı gün Armada AVM’de açılan ikinci mağazası ile Ankara’da mağazalarını...