30 / 04 / 2024

Armada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci

Armada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci

6 milyon TL'ye mal olan okulun isminin Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak düşünüldüğünü belirten Bezci, "Okula desteğimiz bundan sonra da sürecek" diye konuştu.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

AVM yönetimlerinin uzlaşma kültürüne sahip olması gerekiyor!

Elle Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Akar, sektörde kredi borcu olmayan nadir şirketlerden biri olduklarını söylüyor. Sektör olarak AVM kiraları ve üreticilerle olan vade sorunları konularında çözüm aradıklarını belirtiyor.

Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim'in CEO'su oldu!

AVM Sektörünün başarılı ve genç isimlerinden olan Tahir Çelik GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş.’de CEO olarak görevine başladı.

Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM Yönetim Kurulu Başkanı!

Esenyurt'ta yer alan Merkez Alışveriş Merkezi'nin Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Boyraz, Burhan Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir AVM Plaza'da kuruldu.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

Armada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci Haberi

Armada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci

ATO Başkanı ve Armada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Armada AVM Genel Müdürü Çiğdem Gönen ile birlikte 32 derslikli okulu HT Ankara'ya gezdirdi ve inşaatın öyküsünü anlattı. Armada'nın ek inşaatı bittiğinde, iki bina arasında, iki yaya geçişi köprüsü yapmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ruhsat için başvurduklarını belirten Bezci, şunları söyledi: "Alt kat ve üst katlar için iki ayrı köprü ruhsatı için başvurduk. 'Tamam biz köprü için izin veririz ancak karşılığında 32 derslikli imam hatip lisesi yapın' dediler. Okul ve sosyal sorumluluk projesi olduğu için kabul ettik. Daha önce de çok sayıda okul yapmıştık. Eğitim kurumu için Altındağ Baraj Mahallesi'nde yer tahsis edildi. 2014'ün Mart ayında başladığımız inşaatı bir yılda bitirdik ve okulu Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim ettik. 


Okulun 32...