04 / 05 / 2024

armağan çağlayan kebap

armağan çağlayan kebap

Armağan Çağlayan Adana Kazancılar Kebapçısı'nın yeni şubesini Sortie'de açmaya hazırlanıyor

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Mint Çağlayan'ın yüzde 50 satıldı!

Toplam 140 adet konuttan oluşan MİNT Çağlayan projesi 20 günlük sürede 20 milyon TL ciro etti. Yüzde 50'si satılan Mint Çağlayan projesinde evlerin metrekare fiyatı 6 bin 750 TL.

İrem Derici: Evimden kirası için taşındım!

İrem Derici, son bir yılda yaşadığı fiziksel değişimden, iş hayatına ve özel hayatına dair her şeyi Armağan Çağlayan'a konuştu. Derici, Lider Şahin'in evine taşındı iddialarına da açıklık getirdi.

Kağıthane Mint Çağlayan fiyatları!

Toplam 140 adet konuttan oluşan Kağıthane Mint Çağlayan fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 750 TL'den başlıyor. Proje peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Toplam 140 adet daireden oluşan Mint Çağlayan projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Peki Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

MİNT Çağlayan satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin 750 TL'ye!

Sefer Altıoğlu ve Erden Timur’un birlikte hayata geçirdiği MİNT, kentsel dönüşüm projeleri ile yükseliyor. MİNT Çağlayan, MİNT Şişli ve MİNT E-5'ten oluşan 3 proje bu yıl içinde satışa çıkacak. MİNT Çağlayan projesi ise satışta.

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuru işlemleri!

Toplamda 240 daireden oluşan projede 45 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Erzincan Çağlayan başvuru işlemleri...

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Mustafa Armağan Kanal İstanbul Projesi’ni ve Sultan 2. Abdülhamit’i anlatacak!

Tarihçi-Yazar Mustafa Armağan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıkladığı İstanbul’un batı yakasına yapılacak olan Kanal İstanbul Projesi’ ni hayata geçirmek isteyen Sultan 2. Abdülhamit’i anlatacak.

Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar'dan operasyon açıklaması!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakanlar Çağlayan ve Bayraktar' ın açıklamaları şöyle...

armağan çağlayan kebap Haberi

armağan çağlayan kebap

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan ortağı olduğu Adana Kazancılar Kebapçısı'nın yeni şubesini Sortie'de açmaya hazırlanıyor. Armağan Çağlayan sosyetik isimleri Boğaz'da...