30 / 04 / 2024

Armağan Konut Yapı nerede

Armağan Konut Yapı nerede

Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Armağan tarafından kuruldu.

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut yapılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hatay'ın Defne ilçesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde toplam 650 bin konut yapılması gerektiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ararat Konut Yapı Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ararat Konut Yapı Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Selki, Ahmad Arkıan, Jafar Pournajaf ve Abbas Amırzadeh ortaklığında kuruldu. 

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Desa Konut Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desa Konut Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Erdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Armağan tarafından kuruldu.

Güner Konut Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Konut Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Güner, Ali Güner, Gökhan Güner ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu.

Afra Konut Yapı İzolasyon Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afra Konut Yapı İzolasyon Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cahit Eftekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 15 Ocak'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Konya'nın konut yapımına ihtiyacı var!

Son yıllarda konut yapımının hızlandığını vurgulayan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, aldığı göçle birlikte Konya'nın çok hızlı büyüyen bir şehir haline geldiğini söyledi.

Armağan Konut Yapı nerede Haberi

Armağan Konut Yapı nerede

 Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Armağan tarafından kuruldu. 


Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Her türlü mühendislik mimarlık hizmetleri proje işleri teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yaomak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Yeşilova Mah.Yeşilova Yan Yolu Cad.No.44 A...