02 / 05 / 2024

Arman Akdoğan mimarlık

Arman Akdoğan mimarlık

Mimar Arman Akdoğan kimdir? Mimar Arman Akdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Arman Akdoğan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Arman Akdoğan...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Aydoğan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Le Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Le Design Mimarlık Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yenihayat tarafından kuruldu.

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anıl Sevgili tarafından kuruldu.

Arman Akdoğan mimarlık Haberi

Arman Akdoğan mimarlık

Arman Akdoğan kimdir?

1999 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yılları ve 2000 yılına kadar Erginoğlu ve Çalışlar mimarlıkta tasarımcı olarak çalıştı. 


2000 yılında yüksek lisans öğrenimi için Hollanda ya yerleşti. Berlage İnstitiute da 2000-2003 yılları arasında eğitimini tamamladı. Yüksek lisans tezini Rotterdam daki kent içerisindeki oluşmuş ticari dokunun göçmen kitlesiyle ilişkilerini ve gelişimlerine ait projeler üretilmesi üzerine geliştirdi ve sundu. 


Berlage den mezuniyetin hemen ardından 2003-2006 yılları arasında Rotterdam bazlı West 8 te, kurucu ortak Adriaan Geuze ile Mimarlık ve Kent planlaması üzerine tasarımcı ve proje yöneticisi olarak çalıştı. Bu dönemde birçok mimari ve kent planlama projelerinde yer aldı. En önemli projesi, 2004 yılının ardından yarışma ile kazanılan inşaata geçmesi ile tasarım katkılarıyla, Rotterdam merkez istasyonudur. 


2006...