27 / 04 / 2024

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.



Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Mimarlık ve mimarlık danışmanlık faaliyeti kapsamında mimari proje çizimi ve taahhüdünü yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat ve uygulama yapmak. Kendi projesi ya da dışardan alınan projelerin proje yöneticiliğini yapmak. Dekorasyon, üç boyutlu modelleme çizimi, rölöve restorasyon tadilat ve onarım yapmak. Yurtiçi ve yurtdışından alınan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. İç mimarlık hizmetlerinde tüm iç ve dış mekanlar ve yapılar dahil olmak üzere tasarım, proje ve mimari çizimini oluşturmak. İç mimarlık danışmanlığı vermek. 3D tasarım görselleri çizimi yapmak. Planlanan tasarımın her parçasını yaptırmak ve başka firmalara yaptırmak. Her türlü mimari çizim ürünü olan parçaların (mobilya, aydınlatma, heykel, resim, obje ve ev aksesuarı vb) tasarımı ve uygulamasını yapmak. İşlenmiş veya işlenmemiş bütün yada parçalar veya bloklar yada levhalar şeklinde mermer, granit, doğal taşlar, kayağan taşı, kum taşı vb. alımı, satımı, toptan ticareti, ithalatı ve ihracatı; Mermer, granit, porselen, doğal taş vb maddelerin yapımında, kesilmesinde ve montajında kullanılan tüm nalburiye, yardımcı ve yan ürünlerin (yapıstırıcı,parlatıcı, silici, kurutucu, kimyasal malzemelerinin vb) alımı, satımı, ithalatı, ihracatı; Doğaltaş, granit, porselen ve mermerin kesilmesi, sekil verilmesi, ambalajlanması, bloklar halinde ise plaka ve levhalara ayrılması; Bina ve diger yapıların içi veya dısında yer ve duvar kaplaması, montaj ve isçilik hizmet faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve parke dahil ahsap yer ve duvar kaplamalarının dösenmesi vb.); Mermer, granit, dogal tas vb ürünlerin alım satımı islenmesi ve montajı gibi çalısmalarda proje veya ihalelere katılma, taahhütlü isler alma vb faaliyetler. İkamet amaçlı olan ve olmayan inşaatların proje çizimi, takibi ve yöneticliğini yapmak. İlgili yapıların tam ya da natamam teslimlerini yapmak. Sıfırdan anahtar teslimine kadar her türlü inşaatın kaba ve ince işlerinin yapılması ve uygulanması.
 


Geri Dön