02 / 05 / 2024

Arman Akdoğan özgeçmiş

Arman Akdoğan özgeçmiş

Mimar Arman Akdoğan kimdir? Mimar Arman Akdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Arman Akdoğan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Arman Akdoğan...

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Dev konut sitelerindeki aidatlara itiraz edilebilir mi?

2022 yılıyla beraber site aidatlarında yapılan yüksek fiyat artışı ev sahiplerini isyan ettirme noktasına getirdi. TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan aidatlara yapılan zamlara yönelik açıklamalar yaptı.

Kiralık sosyal konutla barınma sorunu çözülebilir mi?

İlerihaber köşe yazarı Ali Ekber Doğan bugünkü köşesinde, son günlerde gündemden düşmeyen barınma sorununu, kiralık ve satılık ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ali Ekber Akdoğan'ın 'Barınma sorununa kiralık sosyal konut çözümü' başlıklı yazısı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkevi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkevi'nin açılışına yönelik açıklamalarda bulundu.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Levent Akdoğan: Ev almak için acele edin!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Levent Akdoğan, faizlerin 0,79’a düşmesinin ardından 2020 yılında rekor seviyede konut satışı beklediklerini anlattı. Akdoğan, “Ev sahibi olmak isteyenlere de 2020 yılının ilk çeyreğine kadar almalarını öneriyorum'' dedi.

Levent Akdoğan: Konut almak için doğru zaman!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği ve Kayimder Başkanı Levent Akdoğan, konut kredilerinde yaşanan düşüşünün büyük bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Akdoğan Plas İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Plas İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Yusuf Doğan ve AhmetAktaş ortaklığında Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Doğan ve Ahmet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Arman Akdoğan özgeçmiş Haberi

Arman Akdoğan özgeçmiş

Arman Akdoğan kimdir?

1999 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yılları ve 2000 yılına kadar Erginoğlu ve Çalışlar mimarlıkta tasarımcı olarak çalıştı. 


2000 yılında yüksek lisans öğrenimi için Hollanda ya yerleşti. Berlage İnstitiute da 2000-2003 yılları arasında eğitimini tamamladı. Yüksek lisans tezini Rotterdam daki kent içerisindeki oluşmuş ticari dokunun göçmen kitlesiyle ilişkilerini ve gelişimlerine ait projeler üretilmesi üzerine geliştirdi ve sundu. 


Berlage den mezuniyetin hemen ardından 2003-2006 yılları arasında Rotterdam bazlı West 8 te, kurucu ortak Adriaan Geuze ile Mimarlık ve Kent planlaması üzerine tasarımcı ve proje yöneticisi olarak çalıştı. Bu dönemde birçok mimari ve kent planlama projelerinde yer aldı. En önemli projesi, 2004 yılının ardından yarışma ile kazanılan inşaata geçmesi ile tasarım katkılarıyla, Rotterdam merkez istasyonudur. 


2006...